Teaterforestillinger for alle

Et nyt år byder på nye aktiviteter i smilets by. Vejret er endnu ikke med blå himmel og høj sol, så indendørsaktiviteterne i Aarhus er at foretrække lidt endnu. Heldigvis byder det århusianske teaterliv igen i 2022 på spændende teater-oplevelser.

Er du til flotte kostumer, humor og skuespil, der foregår lige for næsen af dig? Eller er du egentlig ikke så meget til teater? Så frygt ej – der er noget for enhver.

Teater kan give både store og små oplevelser, men én ting er helt sikkert: der skal nok være noget at tale om, når forestillingen er forbi. Et godt lille tip er, at man (næsten) altid klapper hele tre gange af skuespillerne, når forestillingen er slut.

Så med det i baglommen er du klar til at læse om de spændende forestillinger, Aarhus har at tilbyde de næste par måneder, inden sommeren melder sin ankomst.

Romeo og Julie i Aarhus Teater

Teater Aarhus
Foto: aarhusteater.dk

Oplev Shakespeares, eller måske verdens, mest kendte kærlighedshistorie ”Romeo og Julie” i det smukke Aarhus Teater. Instruktør Maren Bjørseth og scenograf Olav Myrtvedt har til opgave at sørge for, at Shakespeares klassiske historie bliver forvandlet til en magisk oplevelse i salen- med et stærkt hold af skuespillere bag sig.

Med en allerede velkendt fortælling, som de fleste kan genkende, er der stor chance for, at det bliver en fantastisk oplevelse i teatret, uanset om man er barn, ung eller voksen.

Teaterstykket kan ses på Store Scene i Aarhus Teater mellem 10. februar og 10. marts. Billetprisen er fra 150kr. til 390kr. alt efter, hvor du gerne vil sidde.
Adresse: Teatergaden, 8000 Aarhus C

No Regrets i Teatret Svalegangen

No Regrets
Foto: svalegangen.dk

Er du ikke til det klassiske teater, tilbyder Teatret Svalegangen en anderledes oplevelse. ”No Regrets” er nemlig historien om den århusianske fodboldspiller, Stig Tøfting, med udgangspunkt i hans anerkendte selvbiografi af samme navn.

Det er en ærlig fortælling om en sportsstjerne, der kæmper for at leve som professionel fodboldspiller, men som møder store udfordringer i livet samtidig.

Forestillingen kan nydes fra d. 26. maj helt indtil d. 14. maj. Normalprisen er 225kr., men er du studerende, bliver prisen 135kr. Er du under 25 år skal du af med 65kr.
Adresse: Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C

DYNASTIET i Teater Katapult

Teater Katapult
Foto: katapult.dk

Teater Katapult laver forestillinger, der berører aktuelle emner og temaer. Er du til et stykke teater med en god portion samfundskritik, er denne forestilling måske noget for dig.

DYNASTIET sætter fokus på de mennesker i vores samfund, der har magten til at få indflydelse på politik, kunst og meget andet. Det, man ville kalde, den øverste magtelite.

Teater Katapult ligger ved Godsbanen i Århus. Forestillingen kan ses fra 5. til 15. marts og igen fra 21.-26. marts. Beløbet for at se stykket er 190kr. pr. næse. Er du 65+ skal du af med 140kr. Er du studerende, bliver prisen 95kr., og er du under 25kr. er beløbet nede på 75kr.
Adresse: Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Paradis i Aarhus

Teater Refleksion
Foto: kulturnyt.net

Skal de små med i teatret, eller tiltaler børneuniverset dig, har Teater Refleksion lavet forestillingen ”Paradis”.

Teaterstykket handler om den triste bedemand, der ikke kan få øje på livet. Dog kan han tale med de døde, og de er ikke bange for at tale om alt det, de ikke nåede. På den måde tager livet fat om bedemanden alligevel. Forestillingen kan med sin humoristiske tone, men også menneskelige dybde, ramme både børn og voksne.

Bemærk at forestillingen kun kan opleves mellem 24. og 27. april. Prisen er 70kr. for en voksen med barn, for studerende og for grupper over 5 personer. En almindelig voksenbillet koster 135kr.
Adresse: Frederiksgade 27b, 8000 Aarhus C

Tilbud i Aarhus

Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Tangkroen-brunch-buffet-06-scaled
Nyd en lækker Kronch
Se tilbud

I samme kategori

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Galleri Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
LePagnol
smykbar-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.