Tandlæger i Aarhus – sådan finder du den rette

Annonce:

I takt med, at Danmark lukker op i faser, har du siden den 20. april haft mulighed for at besøge din lokale tandlæge. Alle tandlæger i Aarhus har siden slut april været åbne. De følger nøje de strenge hygiejnerestriktioner, der skal til for at holde COVID-19 i stram snor.

Hvis du er på udkig efter en tandlæge i Aarhus, får du tips til her, hvordan du finder den rette tandlæge.

Tandlægepriser i Aarhus

Ligesom i mange andre byer kan det hurtigt blive en dyr affære at gå til tandlæge i Aarhus. Hvis du er studerende eller bare en tilbudsjæger, har du heldigvis mulighed for at finde fair priser, der er til at betale. Mange tandlæger giver nemlig studierabat til studerende, der letter omkostningerne. Det kan indimellem være nødvendigt med en stram økonomi.

Står du for eksempel og har brugt en implantatbehandling, skal du forvente et større indgreb, fordi der skal sættes et tandimplantat ind det sted, hvor du mangler en tand. Mange tandlæger beskriver på deres hjemmesider, at du ikke kan se forskel på dine egne tænder og de tandimplantater, du får sat i. Helt konkret er et tandimplantat en kunstig tandrod, der er fremstillet af titanium. Det kræver en større operation, hvor tandlægen skal operere implantatet ned i din kæbeknogle.

Læs også: Museumsguide

Dog skal du ikke være nervøs for de smerter, der kan foreligge ved så stort et indgreb. Tandlægen sørger nemlig for at lokalbedøve dig, så du ikke mærker det mindste undervejs. Hvis du gerne vil sikre en fair pris og en høj kvalitet, kan du besøge Godt Smil i Aarhus. Du kan spare helt op til 40% på din kommende implantatbehandling.

Spar penge

Godt Smil i Aarhus er en tandlægekæde, der en af byens største og førende tandlægeklinikker i byen. Her finder du dygtige og passionerede tandlæger og tandplejere, der værner om dig som patient. En af klinikkens største fokusområder er blandt at sikre, at patienten føler sig tryg og sikker i tandlægestolen. Klinikken fokuserer blandt andet på at afhjælpe tandlægeskræk for de patienter, der har svært ved at gå til tandlæge. Hvis du er en af dem, kan du få hjælp til at minimere din skræk af klinikkens personale.

Udover at klinikken værner om patienten, så fokuserer de i ligeså høj grad på, at fair priser og høj kvalitet går hånd i hånd. Du kan få alt lige fra tandeftersyn til større indgreb og kosmetiske tandbehandlinger. Kæden har igennem tiden fået lavet flere indkøbsaftaler med leverandører, der giver den mulighed for at give dig helt op til 40% på din tandlægeregning.

Læs også: Standup comedy i Aarhus

Bag klinikken står ejer Lea Borrer. Hun fokuserer i høj grad på både at efteruddanne og specialisere sig løbende, så hun kan give dig den bedste behandling. Her er du i trygge og professionelle hænder hele vejen igennem. Hvis du leder efter en billig tandlæge i Aarhus med høj kvalitet, kan Godt Smil altså være et godt bud. Du finder klinikken på Banegårdspladsen 8, 1 sal i 8000 Aarhus C. Hvis du vil kontakte klinikken for at høre nærmere om priser eller behandlinger, kan du gøre det på telefon 44 22 41 06.

Tilbud i Aarhus

Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
pexels-daniel-reche-3601098

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.