Studerende under Corona: det kan du lave

Annonce:

Det er ikke let at være studerende i en tid med Corona. Der er onlineundervisning og selvstudie, alt socialt har været mere eller mindre på hold længe, fredagsbaren og festerne er en saga blot. Hvis du lige er startet på studiet, er det en svær start, for selve Aarhus ligner alle dage en grå, kold søndag. Derfor får du her nogle ideer til, hvad du kan lave under nedlukningen i Aarhus – denne og kommende.

Udforsk Aarhus på gåben

Der er meget at se i Aarhus, også selvom alting er lukket. Der er Universitetsparken, som også af udenlandske medier fremhæves som noget helt særligt, Botanisk Have, Risskoven i Aarhus Nord, Åbrinken og Brabrandsøen, Tangkrogen og Marselisborgskoven, der tager dig helt ud til Moesgaard. Der masser af vand, skov og bakker og altså rig mulighed for at udforske Aarhus på gåben.

Du kan gå alene eller sammen med (nogle kommende) venner og studiekammerater. Hvis I er rigtige friske, kan i snøre løbeskoene og kombinere det med at få noget motion. Når I løber langt, ser I også en masse.

Lej i cykel

Selvom man kan komme langt omkring på gåben og ved at løbe, er der masser af muligheder for at hoppe på jernhesten. Det er en bakket og derfor hård fornøjelse, men det går heldigvis også nedad, så du kan hvile benene efter en lang stigning. På den måde kan du tage ture ud af Aarhus og evt. køre helt til Silkeborg. Mangler du en cykel, kan du leje den hos Swapfiets for 175 pr. måned.  

Gå på bar – derhjemme

Selvom alle værtshusene er lukket, kan du godt at have det festligt med dine nærmeste derhjemme. Det kan være de tætteste venner eller studiekammerater, som du ser regelmæssigt – alt efter hvilke regler, der er for forsamling.

Her kan en hurtig tur i Netto være et billigt svar på jeres problemer. Køb nogle øl og måske en lille skarp, lån nogle terninger, og så er det bare at indrette værelset lidt værtshusagtigt. Hvis du trækker gardinerne ned og finder den rigtige musik, er du allerede langt.

En anden mulighed er Uni-bar, hvor du måske har siddet efter endt undervisning til en fredags-øl. Deres øl-kort er helt kæmpestort, og du kan virkelig gå på opdagelse i øl, du med garanti ikke har smagt før. Heldigvis sælger de ud af øl-samlingen, så man du tage den med hjem og holde Uni-bar derhjemme.

Spis ude – hjemme

En anden mulighed, når du skal planlægge en festlig aften, er at tage restaurantoplevelsen med hjem. For de fleste restauranter har for eksempel menuer, du kan tage med hjem, og så er det billigere, end det plejer.

Selvom du er på SU-budget og efter nogle måneder, hvor der ikke er sket så meget, har du måske overskud til at prøve nogle af de helt gode steder, du ikke normalt ikke har råd til. Det kan være roste Restaurant Hærværk, der har 3 retter til rimelig billige penge. Du får restaurantstemning for alle pengene og mad på højt niveau.

Find flere tips og tricks

Hvis du er blevet hooked på at udforske Aarhus trods nedlukningen, kan du finde endnu flere tips og tricks på KreditNU’s blog i artiklen: Storbyliv på SU: Aarhus. Her finder du også tips og tricks til at udforske Aarhus, når den ikke er ramt af nedlukning. Forhåbentlig er det en realitet til sommer.

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.