Dette indhold er sponsoreret

På en måde er online marketing en befriende aktivitet, for der er så mange forskellige ting at gøre, der alle kan bidrage til at øge kendskabet til din virksomhed og dens produkter. Og er du først lige ved at starte din virksomhed op, kan du tillade dig at gå til og fra de aktiviteter, du lyster. Men hvilke digitale aktiviteter kan du starte op på, når du har en virksomhed, du gerne vil skabe kendskab til?

Hav en professionelt udseende hjemmeside

Allerførst bør du få en professionel hjemmeside sat op, så folk kan gå ind og læse om din virksomhed og om dine ydelser ét sted. En hjemmeside skal kunne en masse – for ikke at tabe besøgende skal den være hurtig om at loade indhold, og dens brugergrænseflade skal være relativt nem navigere i.

Ved siden af det skal en hjemmeside have en kontaktformular, hvis du sælger ydelser. Og sælger du produkter, kan det nok give mening med en webshop, medmindre det er store, dyre ting du sælger.

Find dygtige website-udviklere

Ønsker du at få sat en hjemmeside op, der kan det hele, skal du have fat i website-udviklere – fx kan du kontakte MCB. Også hvis du tror, du selv kan finde ud af at sætte en simpel blog op, kan det svare sig at hive fat i en professionel. For de kender også til alle de små ting, der kan give en hjemmeside en højere placering i søgeresultater på Google, hvilket får stor betydning for antallet af besøgende.

Betal dig fra selv at sætte hjemmeside op

Hvis din virksomhed ikke er båret af it-kompetencer, kan det være voldsomt ressourcekrævende at stå med oprettelse af en god hjemmeside selv. For du bliver nødt til at blive en kompetent bruger af systemer, du dårligt nok forstår. Betal dig fra selv at sætte en hjemmeside op, der performer godt.