Spisested Århus

ANNONCE

Et lækkert spisested i Århus

Skal du ud og have noget lækkert at spise? Måske fordi du ikke selv lige gide at stå og bikse noget aftensmad sammen, måske fordi klokken er ved at være mange, eller måske fordi, der skal fejres noget, som kræver en lækker middag ude. Uanset hvad, så findes der heldigvis masser af muligheder for et godt spisested eller en lækker restaurant i Århus.

Når du skal vælge et spisested Århus, kan det godt blive et svært valg, netop fordi der er så mange muligeheder, men du kan jo med fordel klarlægge dig, hvad det er, du godt kunne tænke dig, inden du tager af sted. Dette kan jo i sig selv også være ret svært, fordi verden netop byder på så mange lækre verdenskøkkener, som man kan spise sig igennem.

På opdagelse i verdenskøkkenerne

Der findes som sagt så mange forskellige muligheder for et lækkert spisested i Århus, og derfor kan det jo være svært at vælge. Men måske du kan tænke over hvor du har været i verden, hvor du havde en god madoplevelse, eller måske et sted, du gerne vil hen.

Hvis du er en der kan lide og træne, træne, indtage bedste proteinpulver i test, og lide en cheatday i ny og næ, så er følgende lige noget for dig.

En klassiker er jo Italien. Her kan man få alle mulige lækkerier, herunder pasta, pizza, antipasti og alverdens lækre desserter som panna cotta og tiramisu. Måske du skulle finde en italiensk restaurant i Århus, hvor du kan få lidt lækker pasta eller en stenovnspizza. Det kan selvfølgelig blive lidt tungt eller lidt kedeligt i længden, fordi man ofte går efter italiensk.

Du kan også prøve noget asiatisk. Måske noget thaimad. Thailand er et epicenter for lækre retter, som kan nyde med og af enhver. Her kan du nemlig både få wokretter, karryretter med kokosmælk, supper, nudelretter, risretter og meget, meget andet. Her kan du også vælge den som ekstra stærk eller gå med den milde version.

Du kan jo også vælge af gå den helt snaskede og syndige vej, og så gå med det amerikanske køkken. Salte sprøde fritter, en burger med sprød salat, lækker, saftig bøf – eller måske med friteret kylling eller en vegetarbøf af svampe -, skøn dressing og alt muligt andet lækkert. Så kunne det hele jo med fordel skylles ned med en iskold milkshake. Alt dette kan du eksempelvis få hos Grillen Burgerbar, der har et spisested i Århus.

Uanset hvad du vælger af spisested i Århus, så kan du være sikker på at finde noget lækkert, fordi de bedste og lækreste muligheder netop er repræsenteret i Smilets by.

Tilbud i Aarhus

Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Frokost menu hos Brødrenes Original
Se tilbud
Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud

I samme kategori

el-guitar
ben-white-mO9vKbG5csg-unsplash
spacejoy-c0JoR_-2x3E-unsplash
pexels-raka-miftah-4253888

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Juliette-brunch-1
Restaurant Tangkroen Aarhus

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)