Spillesteder i Aarhus – gå på opdagelse i det musikalske natteliv

Kan du heller ikke vente med at sippe til en øl, mens du hører et nyt upcoming band på Radar? Programmerne hos de Aarhusianske spillesteder er så småt ved at være opdateret med forårets og sommerens hits – og mon ikke, der bliver masser af fede (danse)fester? Vi guider jer gennem forårets og sommerens fedeste musikoplevelser.

Læs også: Tilbring en god stund i nattelivet i Aarhus

VoxHall

VoxHall spillested Aarhus
Foto: VoxHalls Facebookside

På Vester Allé 15 finder du musikstedet Vox Hall. Spillestedet har ligget i Aarhus siden 2010, og byder på en lang række koncerter inden for jazz, folk, world, heavy, rock og urban. På VoxHall har de fingeren på pulsen, og er mestre i at sammensætte et program, hvor du både kan finde kendte, etablerede navne og helt nye, som stadig baner sig vejen frem mod rampelyset.

Og hvad kan du så se frem til hos VoxHall i år? Forårets koncerter byder på en masse spændende  musikoplevelser. Følg med i programmet på VoxHalls Facebookside og Instagram-profil, og husk også løbende at tjekke hjemmesiden for ændringer i programmet.

Her er et udpluk af musikprogrammet:

 • 15/1 Life Of Agony + support Tarah Who & Prong
 • 11/2 Health & Narcosatánicos
 • 4/3 Blaue Blume
 • 13/4 The Tallest Man On Earth
 • 22/4 Godspeed you! Black Emperor

Læs også: Vores oversigt over byens biografer.

TRAIN

Musikoplevelser Aarhus Train
Foto: Train Facebook

I 1998 åbnede dørene for første gang til Train i Toldbodgade, og dengang var missionen at “få rocken tilbage til Aarhus”. Senere er programmet udvidet, og TRAIN er nu Aarhus største spillested, med plads til 1000 koncertgæster. Og hvis du gerne vil drysses med stjernestøv, er det Train, du skal vende dig mod. Train huser nemlig de helt store navne – både de danske og udenlandske.

Der er højt til loftet og servicen er i top – så Train er det perfekte sted for dig, der elsker populærmusik og ønsker at opleve de helt store navne på den helt store scene.

Følg med på Trains Instagram og Facebook, og husk desuden at følge med på hjemmesiden, hvis koncerterne skulle blive aflyste, eller der skulle komme andre ændringer i programmet.

Her er et udpluk af musikprogrammet:

 • 14/1 Maximillian
 • 10/2 Eee Gee
 • 24/3 Tobias Rahim
 • 31/3 Phlake
 • 19/4 Dopha

Radar

Google tekst: Radar Aarhus
Foto: Radars Facebookside

På Godsbanen finder du Radar, et hyggeligt spillested med plads til 300 gæster. Historisk er Radar kendt for at spille en central rolle som scene for de nyeste musikalske tendenser i Aarhus, og har derfor også været startskuddet for mange store navne, som nu betræder landets største scener. Også derfor har Radar særligt fokus på nichegenrer og alternative acts.

Fælles for alle koncerterne er, at det er en billig omgang, og du kan ofte få billetter til kun 150 kroner – perfekt til dig, der vil opleve en masse god ny livemusik inden for forskellige musikgenrer, og suge til dig af den fede koncertstemning. Hop forbi Radars Instagram og Facebook, læs mere om kunstnerne og hold dig opdateret på programmet.

Her er et udpluk af musikprogrammet:

 • 16/2 Astrid Engberg
 • 3/3 The Awesome Welles
 • 9/3 Aiming For Enrike
 • 11/4 Kaitlyn Aurelia Smith
 • 15/4 Reveal Party

Fatter Eskil

Musikoplevelser Fatter Eskil Aarhus
Foto: Fatter Eskil Logo

Trænger du til en god gammeldags svingom? Midt i den gamle restaurationsgade Skolegade, ligger det traditionsrige spillested Fatter Eskil. Her kan du udforske nye og klassiske genrer, og nyde musikken i meget intime omgivelser, med plads til kun 150 gæster. Menuen byder blandt andet på original covermusik indenfor pop, rock, blues, metal, hiphop, soul, funk og meget mere.

Følg med på deres hjemmeside, Facebook eller Instagram og stay tuned. Hele foråret og sommerens program er endnu ikke offentliggjort, men indtil videre byder året blandt andet på Thomas Helmig Jam, partybandet Snack Patrol og et par nye, unge, danske artister.

Headquarters

Musikoplevelser Aarhus Headquarters
Foto: Headquarters Facebookside

Headquarters er ikke bare indehaver af Aarhus’ absolut bedste dansegulv, det er også en musik-venue med hånden på pulsen af den aarhusianske undergrundsmusikscene. På HQ, der åbnede tilbage i 2011, er der en afslappet atmosfære som at træde direkte ind i 70’ernes gulbrune tapet. Prøv at komme til en koncert inden stemningen driver over i natklub. Vi garanterer for, at du ikke bliver skuffet.

Hold øje med deres hjemmeside, Facebook eller Instagram hvor koncertprogrammet løbende bliver offentliggjort.  

Læs også: Tivoli Friheden præsenterer helt nyt musikkoncept

Tilbud i Aarhus

Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

Seal
Julienne-Doko
Aarhus-Festuge-2022-1
koncert-4-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Aarhus-Festuge-1
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Restaurant Tangkroen Aarhus
Fris-r-Aarhus

Forsiden netop nu

Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)