Skal din iPhone have ny skærm?

Annonce:

Smartphonens store skærm gør, at den er særlig udsat, når det gælder slag og fald. Hvis du har glæden af at være iPhone-ejer, er det sandsynligvis heller ikke uvant for dig, at din skærm bliver smadret. Skal du have en ny skærm kræver det dog, at du finder det helt rigtige sted at få fixet din telefon.

iPhone reparation i Århus

Bor du i Århus, er det klart, at du foretrækker at finde reparation af din iPhone inden for byens grænser. Heldigvis er iPhone reparation i Århus muligt flere forskellige steder. Derfor behøver du ikke at gå rundt med en smadret skærm i længere tid end højst nødvendigt.

Det kan være en fordel at få repareret din skærm, frem for at købe en helt ny telefon. Er telefonen i sig selv sund og rask, er der nemlig ingen grund til, at du skal ud at bruge penge på en helt ny af slagsen. Det er nemlig i de fleste tilfælde langt billigere at få en ny skærm på, end det er at købe en helt ny mobil.

Læs også: Guide til brunch Aarhus

De nye mobiler er dårlige for miljøet

Hvis du har tabt din telefon, så skærmen er smadret, overvejer du sandsynligvis, om det er en reparation eller en ny mobil, der bedst kan betale sig. Er du ejer af en ældgammel iPhone, er det muligvis den nye telefon, der bedst kan betale sig i hvert fald rent økonomisk. Dog bør du huske på, at det ikke er godt for miljøet at skifte din telefon ud alt for ofte.

Der bliver nemlig brugt mange ressourcer og store mængder af energi på at lave de nye telefoner. Når du skifter telefon, er det derfor en god idé at overveje, om du kan sælge din gamle telefon i samme ombæring, eller om du eventuelt skal købe en brugt telefon. På den måde har du nemlig mulighed for at være lidt bedre for miljøet.

Køb en brugt telefon billigt

Hvis det under alle omstændigheder var tid til at bytte din gamle telefon ud, kan det være en god idé at købe en brugt telefon. De fleste brugte telefoner fungerer nemlig perfekt, og dermed er det en god mulighed for at hjælpe miljøet en smule. Foruden at hjælpe miljøet, har du også mulighed for at hjælpe din egen pengepung ved at købe brugt.

Hos visse forhandlere er det nemlig muligt at betale for din iPhone alt efter, hvilken stand den er i. Jo dårligere stand telefonen er i, jo billigere vil den altså være. Dermed har du mulighed for at følge dit budget, men alligevel komme hjem med en ny telefon.

Køber du en brugt telefon hos en forhandler, kan det desuden være smart at sælge din gamle telefon i samme omgang. Muligvis kan du ikke få de helt store summer for salget, men det kan være rart for dig at vide, at der er nogle andre, der får glæde af din gamle smartphone. Således kan det nemlig være lettere for dig at gå ud at købe en telefon med god samvittighed.

Læs også: De bedste bagere i Aarhus

Tilbud i Aarhus

Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud
Restaurant Mellemrum
Gå all-in på Restaurant Mellemrum
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
pexels-daniel-reche-3601098

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Fris-r-Aarhus
Tangkroen
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.