Annonce:

Der er ingen tvivl om, at det er hårdt at miste et familiemedlem eller en nær ven. Følelserne kan være svære at være i. Der skal tagges stilling til mange ting, og som pårørende, kan det være svært at navigere rundt i det hele samtidig med at skulle håndtere den sorg, som følger med et tab. Blomsterdekorationer til selve begravelsen eller bisættelsen spiller, for de flestes vedkommende, en stor rolle, og det behøver ikke være svært at bestille hverken kistepynt, begravelse buket eller buket til bisættelse. Bloomit guider dig til valget af blomster.

Bestil blomster til begravelse

De efterladte står med mange svære valg foran sig såsom kiste, urne, kirke, kapel og blomster til begravelsen eller bisættelsen. Bloomit kan hjælpe og inspirere dig til hvordan du på en lidt lettere måde får valgt hvilke begravelsesblomster, du ønsker skal være en del af ceremonien i kirken eller kapellet, uanset om det er en bisættelse og en begravelse. Bloomit tilbyder et stort udvalg af blomster til begravelse og dekorationer: kistepynt, båredekorationer, bårebuketter, blomsterkranse og nedkastningsroser, der alle sammen er egnet til både begravelser og bisættelser.

På Bloomits hjemmeside guider de dig igennem, hvilke blomster til bisættelse eller begravelses blomster, som du kan vælge. Du får et overskueligt overblik over, hvilke binderier, som de tilbyder og blomsters betydning til begravelser. Se mere her.

Hvilke blomster tager man med til begravelse

Vidste du, at når du vælger blomster til begravelse eller bisættelse, bør du være opmærksom på hvor tæt du er i relationen til den afdøde. Ifølge traditionen, er det de nærmeste pårørende, der får placeret deres begravelse blomster nærmest kisten. Når dekorationer og bårebuketter bliver arrangeret, bliver det gjort på den måde, at det er de største buketter, der ligger nærmest kisten også følger de mindre efter. Det kan du læse meget mere om inde på Bloomits blog. Der ligger også andre blogopslag omkring, hvad du kan skrive i en begravelseshilsen eller hvornår du skal vælge en bårebuket frem for en båredekoration.

Blomster til bisættelse fra kapel eller kirke

Ingen blomster vil nogensinde kunne rette op på et tab af et familiemedlem, ven eller bekendt, men der er ingen tvivl om, at Bloomit gør sit for at hjælpe dig igennem en svær tid.

Bloomit har samarbejder med dygtige og faguddannede blomsterdekoratører rundt i hele landet, som er klar til at sammensætte de smukkeste blomsterdekorationer lige efter dine ønsker og behov. Hver dag bliver der leveret mange begravelsesblomster til landets kirker og kapeller, og alt bliver leveret i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder. Bloomit har meget erfaring indenfor levering til begravelser, og leverer begravelses- og bisættelse blomster ud til alle landets kapeller og kirker.