Sådan passer du bedst på din elektronik i Århus gader

Annonce:

Gaderne i Århus er så småt ved at blive fyldt op med mennesker igen, præcis som vi husker før pandemien, og det er skønt! Men med et stigende antal af mennesker i gågaden, så skal vi være ekstra opmærksomme på, når vi går rundt med vores elektronik. Tænk sig, hvis vi tabte vores mobiltelefon og den smadrede. Hvad kan du selv gøre, for at være mere forsigtig?

Vær ekstra opmærksom på din mobile enhed med Targus

Århus er en stor by med mange små gader rundt omkring. Især om sommeren kan vi møde utrolig mange mennesker på vores vej, og her er det ekstra godt at være forsigtig, når det kommer til din elektronik. Bevæger du dig igennem Århus, så vil du hurtigt kunne få øje på et utal af mennesker som går rundt med deres mobiltelefoner i hånden. De ser sig måske ikke altid lige for, og før de får set sig om, så er telefonen tabt og smadret. Men sådan behøver det ikke at ende. Du kan nemlig finde massevis af smart og holdbart telefonudstyr hos Targus. Hos Targus vil du snildt kunne finde en løsning til din mobiltelefon eller tablet, så du undgår at tabe og smadre den. Vi er mange der på et tidspunkt i vores liv, vil komme til at tabe noget vi ikke skulle, men med den rette beskyttelse, så behøver det ikke at betyde, at det bliver smadret. Undersøg nogle af de mange forrygende og spændende tilbud Targus har, for dig der gerne vil være ekstra opmærksom på din mobile enhed i fremtiden.

Hvad er Targus?

Targus blev grundlagt tilbage i 1983, og har arbejdet sig vej op til toppen lige siden. Det er bestemt ikke kun mobiltelefoner, som Targus er opmærksomme på. Computere og generelt elektronik hører indunder nogle af Targus spidskompetencer, og det kan du lære meget mere om, ved at klikke på det overstående link. Du vil hurtigt blive taget hen til en side, som blot giver dig et lille indblik i, hvad Targus egentlig laver, og hvorfor det er en fordel for dig at have kendskab til dette mærke. Der er en grund til at dette mærke har overlevet så længe på markedet, tror du ikke? Det kan i hvert fald aldrig skade at give det en chance. Hvis Targus kan være med til at redde noget af din elektronik fra at blive smadret, hvorfor så ikke udnytte dette, så det ikke sker?

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.