Sådan nyder du sommervejret til fulde

Dette indhold er sponsoreret

Det er sommer og gaderne summer af liv. Når man går forbi parkerne, er der mennesker overalt, som nyder vejret og hinanden. Fra haverne lyder fuglekvidren, latter, musik og græsslåmaskiner, og mange folk har fri. Man kan næsten ikke undgå at få lyst til at påbegynde et udendørsprojekt, og da især ikke, hvis man mangler en have at nyde sommeren i. Det er der heldigvis flere løsninger på.

Ny bolig

Det kan måske virke lidt drastisk, at lede efter en ny bolig, fordi man ikke kan nyde vejret fra sin nuværende bolig. Men i Danmark er vinteren lang, og så er det altså med at nyde det og lade batterierne op, når solen skinner. Skal man foretage en boliginvestering, kræver det ofte et lån, og det er derfor vigtigt at indhente tilbud på privatlån med lav rente, så man kan finde den bedste løsning på sit boliglån. Når man leder efter en bolig, specifikt for at kunne nyde vejret, er det vigtigt at have in mente i sin boligjagt. Det skal derfor være en bolig med enten en altan, terrasse eller have, som er syd-, øst- eller vestvendt, så man også har solen i sin have. Det er også en god idé at sikre sig, at der er et godt lysindfald i boligen, og at man ikke er generet af støj fra omkringliggende veje.

Kolonihavehus

For nogen er et helt nyt hjem ikke nødvendigvis den rigtige løsning, og i dét tilfælde kan et kolonihavehus være en fantastisk investering. Man får både et sted at opholde sig over sommeren, og at kunne gå og sysle med haveprojekter og jord under neglene, samtidig med at man bibeholder sit hjem, og uden, at man nødvendigvis skal tage et kæmpe lån. Hvis man for eksempel har sin bolig i hjertet af Aarhus, og man derfor er glad for beliggenheden, men der er begrænset mulighed for at være udendørs, kan det være et godt kompromis, hvor man får det bedste fra begge verdener. Er det i nærheden af ens job eller hjem, kan man svinge forbi efter arbejde og nyde vejret og kolonihaven i allerhøjeste grad.

Sommerhus

I Danmark har vi tradition for at have sommerhuse, og det er en fantastisk del af vores kultur. Det giver på en måde to verdener i én, og gør sommeren lang med en masse små ferier hen ad vejen. Det giver også lejlighed til at nyde vejret på en anden måde, end man kan i byen. Man kan for eksempel tage ud og sejle, fiske eller måske tage på en ridetur, hvis der er heste i nærheden. Det er et af de bedste steder at nyde de lange, lyse sommeraftener.

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Vinsmagning
Kom til Winemakers Dinner med Francesca fra G.D. Vajra
Se tilbud
Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Genbrugsbutikker i Aarhus
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Trojborgisenkram

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.