Sådan nyder du sommervejret til fulde

Dette indhold er sponsoreret

Det er sommer og gaderne summer af liv. Når man går forbi parkerne, er der mennesker overalt, som nyder vejret og hinanden. Fra haverne lyder fuglekvidren, latter, musik og græsslåmaskiner, og mange folk har fri. Man kan næsten ikke undgå at få lyst til at påbegynde et udendørsprojekt, og da især ikke, hvis man mangler en have at nyde sommeren i. Det er der heldigvis flere løsninger på.

Ny bolig

Det kan måske virke lidt drastisk, at lede efter en ny bolig, fordi man ikke kan nyde vejret fra sin nuværende bolig. Men i Danmark er vinteren lang, og så er det altså med at nyde det og lade batterierne op, når solen skinner. Skal man foretage en boliginvestering, kræver det ofte et lån, og det er derfor vigtigt at indhente tilbud på privatlån med lav rente, så man kan finde den bedste løsning på sit boliglån. Når man leder efter en bolig, specifikt for at kunne nyde vejret, er det vigtigt at have in mente i sin boligjagt. Det skal derfor være en bolig med enten en altan, terrasse eller have, som er syd-, øst- eller vestvendt, så man også har solen i sin have. Det er også en god idé at sikre sig, at der er et godt lysindfald i boligen, og at man ikke er generet af støj fra omkringliggende veje.

Kolonihavehus

For nogen er et helt nyt hjem ikke nødvendigvis den rigtige løsning, og i dét tilfælde kan et kolonihavehus være en fantastisk investering. Man får både et sted at opholde sig over sommeren, og at kunne gå og sysle med haveprojekter og jord under neglene, samtidig med at man bibeholder sit hjem, og uden, at man nødvendigvis skal tage et kæmpe lån. Hvis man for eksempel har sin bolig i hjertet af Aarhus, og man derfor er glad for beliggenheden, men der er begrænset mulighed for at være udendørs, kan det være et godt kompromis, hvor man får det bedste fra begge verdener. Er det i nærheden af ens job eller hjem, kan man svinge forbi efter arbejde og nyde vejret og kolonihaven i allerhøjeste grad.

Sommerhus

I Danmark har vi tradition for at have sommerhuse, og det er en fantastisk del af vores kultur. Det giver på en måde to verdener i én, og gør sommeren lang med en masse små ferier hen ad vejen. Det giver også lejlighed til at nyde vejret på en anden måde, end man kan i byen. Man kan for eksempel tage ud og sejle, fiske eller måske tage på en ridetur, hvis der er heste i nærheden. Det er et af de bedste steder at nyde de lange, lyse sommeraftener.

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

el-guitar
ben-white-mO9vKbG5csg-unsplash
spacejoy-c0JoR_-2x3E-unsplash
pexels-raka-miftah-4253888

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Restaurant Tangkroen Aarhus
Tivoli friheden
Bryllup-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)