Annonce:

Leder I efter en måde at opgradere markedsføringen af jeres virksomhed i Aarhus på? Så er det på tide, at I investerer i en professionel videoproduktion. Hvis I ikke allerede har gjort det, får I her en guide til at sætte processen i gang. Før I ved af det, vil jeres virksomhed være på hele Aarhus’ – og måske endda hele landets – læber.

Sæt et mål og læg budget for jeres videoproduktion

For at kunne komme i gang er det vigtigt, at I bliver klar over, hvad I helt præcis vil opnå med jeres video – og hvad I er villige til at investere i produktionen. Står I f.eks. med et arrangement, I gerne vil promovere? Så vil jeres mål selvfølgelig være at sprede budskabet til så mange interesserede mennesker som muligt, før det bliver afholdt. Er det en lokal virksomhed, I vil skabe opmærksomhed omkring? Så er målet at gøre interesserede i deres varer klar over deres eksistens og vise, hvordan de skiller sig ud fra konkurrenter – osv.

Når I har et mål, er det som regel ret oplagt, hvad der skal gøres og hvilke fysiske rum og platforme, I skal sprede videoen på. Spørgsmålet er så, hvordan I kan lave den bedste videoproduktion for det beløb, I er villige til at betale. Mange er fristede til at gøre det selv – men selvom smartphone-kameraer bliver bedre og bedre, vil man i de fleste tilfælde stadig kunne se en klar forskel på det færdige produkt. Hvis I stadigvæk overvejer det, kan I læse mere og se hvad videoproduktion koster her. God, professionel videomarkedsføring er noget af det, der rykker allermest lige nu, så pengene er helt sikkert godt givet ud.

Når I vil skalere: Landsdækkende videomarkedsføring

Har jeres videoer cirkuleret succesfuldt i Aarhus og tiltrukket stimevis af kunder? Og går det måske endda så godt, at I er klar til at udvide forretningen? Så får I brug for at sprede budskabet om jeres ydelser til et endnu større geografisk område – med videomarkedsføring, der appellerer til alle fra Skagen til Bornholm.

Mange USP’er vil helt sikkert gå igen, og enkelte klip vil måske også kunne genbruges. Men når man skal appellere til hele landet, bliver budskabet bare et andet. Jeres virksomhed vil helt sikkert også have forandret sig siden den sidste videoproduktion, I fik lavet. Har I f.eks. udvidet med flere butikker, har I brug for at arbejde sammen med folk, der specialiserer sig i produktion af video i hele Danmark. Det er vigtigt at vise de nye faciliteter frem i et positivt, indbydende lys, så folk i alle afkroge får lyst til at lægge vejen forbi – og det egner en videoproduktion sig fremragende til. Få billeder af jeres fantastiske produkter og spaces ud på relevante sociale medier, tv og storskærme og spred det glade budskab effektivt over hele landet.