Sådan finder du det bedste udstyr til dit kæledyr

Annonce:

Kæledyr er noget af det dejligste at have. De giver os selskab, hygge og generelt bare en masse gode stunder. De er altid så meget i sig selv, men det betyder ikke, at der ikke er udstyr og legetøj der kan forbedre den tid du har sammen med dit kæledyr – både for dig og for kæledyret. Dette kan være alt fra praktiske ting til de mere sjove og skøre indslag. Er du interesseret i at høre mere, så følg med her, når vi giver fire sjove eksempler på udstyr til dig og dit kæledyr.

Tag hjemmet med på tur

Første udstyr til kæledyr vi skal kigge på, er for dig der elsker at have dit kæledyr med på tur. Det kan være i sommerhuset, på camping eller alle mulige andre steder. Det er hyggeligt at have kæledyret med på tur, da I kan have det supersjovt sammen og lave en masse aktiviteter.

Men et problem der ofte opstår er, hvor skal kæledyret sove. Har du eget sommerhus kan det være, at du også har bygget et decideret hundehus eller lignende der, men tager du rundt omkring bliver det straks sværere at få plads til dit kæledyr.

En løsning kunne være et Transportabelt Foldbart Telt til Kæledyr fra Coolpriser.dk (se rejser og gåture). Dette telt kan være dit kæledyrs hjem væk fra hjemmet. Om sommeren kan det agere hundehus (eller lignende) udenfor, mens det ved koldere temperaturer også kan bruges inden døre.

Gå forberedt vinteren i møde

Vinteren er snart over os, og for mange kæledyr kan dette betyde mindre tid udenfor. Det er nemlig ikke alle kæledyr der her pels nok til de kolde, danske vintermåneder. Dette er der dog råd for. Du kan nemlig anskaffe forskellige former for ”overtøj” til dit kæledyr, der kan hjælpe den på forskellige måde, blandt andet som et ekstra lag mod kulden.

Tag for eksempel Buster Kat Body Suit EasyGo. Denne heldragt til katte er en fin lille ting at putte på katten uden at den er i vejen. Heldragten kommer med åbninger til hver af kattens ben, samt en åbning ved halen der også lader den træde af på naturens vegne. Lignende produkter findes til de fleste arter kæledyr, så har du andet end kat er det bare at lede.

Altid godbidder på dig

Godbidder er for mange, særligt hundeejere, en essentiel del af forholdet til kæledyret. Det er både en ekstra måde at forkæle dem på, men samtidig også et vigtigt værktøj i en ordentlig træning og opdragelse. Derfor er der mange situationer hvor det kan være vigtigt at have godbidder ved hånden. Et stykke udstyr der hjælper dig med dette, er Dogs Creek’s Outback godbidtaske.

Tasken, der fastgøres til dit bælte, er et godt sted at opbevare godbidder på ture og lignende. Med den har du altid en godbid ved hånden, så du behøver ikke bære på en masse. Desuden kommer den med indbygget høm-høm pose dispenser, så du også kan ordne dette selvom der ikke er en skraldespand i nærheden.

Ekstra sjov med bolde

En af de mest underholdende ting at lave både for dig og din hund, er at lade den jagte bolde ude i det fri. Få aktiviteter med kæledyr giver så meget sjov for begge parter som dette. Denne enkle aktivitet kræver som udgangspunkt bare en tennisbold, men kan altså sagtens gøre lidt sjovere.

Dette gør du for eksempel med en Bazooka Boldkaster til Hunde. Boldkasteren er formet som en bazooka og er designet til at skyde bolde langt afsted. Bare put en tennisbold i, træk tilbage i håndtaget og giv slip. En perfekt måde at bruge god til sammen med din hund eller andre legesyge kæledyr.

Tilbud i Aarhus

To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.