Sådan får du en bedre belysning i din forretning

Annonce:

Det er vigtigt at lyset i din forretning er optimalt, for at sikre dine kunder en så god oplevelse som muligt. Belysningen i butikker har nemlig stor indflydelse på hele atmosfæren og købsoplevelsen for kunden. Det sikrer at man kan navigere rundt i din butik, og se hvilke varer du har på hylderne. Lyskilder er forskellige, og deres evne til at gengive farver er forskellige.

Vær derfor opmærksom på valget af belysning. Særligt hvis dine produkter findes i forskellige farver. Hvis dette er tilfældet, anbefales det at du finder en lyskilde som gengiver farven bedst muligt. Dette kaldes lyskildens Ra-værdi, og denne værdi skal som regel have en værdi over 90, og mindst 80 ifølge arbejdstilsynet. Dette er for at tilsikre en så naturlig farvegengivelse som muligt. Jo lavere denne Ra værdi er, des mere grålig vil de oplyste områder og produkter opleves.

Lysmiljøet har stor betydning for kundeoplevelsen

For at sikre den bedste kundeoplevelse, er det vigtigt at din butik er veloplyst. På den måde sikrer du at dine kunder altid kan se de produkter eller services som du tilbyder. Sådan kan du sikre at dine kunder, kommer derfra med den rigtige løsning. I de fleste butikker anvender man LED spots på skinner eller LED armaturer.

LED skinnespots giver en super høj fleksibilitet, netop fordi lamperne kan justeres frem og tilbage på skinnen i loftet. Du kan med fordel vælge et LED spot med dæmpbar lyskilde, så du kan skabe en mere afslappet stemning, når behovet er til det. Du finder et stort udvalg af denne type LED belysning, og meget mere hos PlusLED.

Det er vigtigt at du anvender LED belysning i dine butikslokaler. Man anvender oftest en større mængde lyskilder i en forretning, og elregningen kan derfor være væsentligt højere end nødvendigt, hvis man anvender knap så energivenlige lyskilder. Særligt de store og klassiske rør armaturer er strømslugende. Det er derfor vigtigt at du udskifter disse til LED armaturer.

Kreativ belysning der tiltrækker kunder

Det kan i mange tilfælde være en god ide at tænke ud af boksen, når det omhandler belysning i butikslokaler. Lysmiljøet i rummet har nemlig en stor indvirkning på hvordan kundegruppen oplever butikken som helhed. Med moderne LED belysning er det blevet muligt at lave nogle kreative lys opsætninger, som kan skabe en naturlig nysgerrighed. Særligt på barer og diskoteker er denne type belysning populært og velkendt.

Du kan med fordel vælge lyskilder som kan skifte mellem forskellige farver. På den måde kan du hurtigt ændre stemningen i butikken, hvilket kan skabe en mere unik oplevelse. Det kræver dog, at det opsættes på en måde som giver mening, og ikke gør oplevelsen rodet for kunden.

Tilbud i Aarhus

Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Sushi takeaway
Monday Madness hos Letz Sushi
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

el-guitar
ben-white-mO9vKbG5csg-unsplash
spacejoy-c0JoR_-2x3E-unsplash
pexels-raka-miftah-4253888

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Restaurant Tangkroen Aarhus
Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Tivoli friheden
photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Tivoli friheden
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus

Mad og drikke

photo-1428660386617-8d277e7deaf2
Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)