De 6 bedste oplevelser en polterabend i Aarhus

En polterabend skal balancere mange ting. Den skal for det første, for langt størstedelen, der læser denne guide, foregå i Aarhus. For det andet skal den være i selskab med dem, du allerbedst kan lide – undtagen den du skal sige ja til. For det tredje og vigtigst skal den indeholde en aktivitet, som vennerne smider nogle håndøre for. Vi har fundet de 7 bedste oplevelser til en polterabend i Aarhus.

Det er ikke sikkert, at der en polterabend i Aarhus i støbeskeen, men ikke desto mindre, så kan denne guide give dig en hjælpende hånd næste gang, der skal arrangeres en polterabend, søndagshygge eller en frisk oplevelse. Vi guider dig her igennem nogle af de fedeste aktiviteter.

Polterabend hos Racehall

Ræs til polterabend i Aarhus
Foto: Racehall

Læs også: Guide til brunch Aarhus

Racehall er en gokarthal i Aarhus Syd og er én af verdens største indendørs gokartbaner. Banen er 1000 meter lang og 13 meter bred. Den indeholder 14 varierende sving, og banen kan klare 34 gokarts samtidig.

Racehall åbnede første gang i 2006 og har lige siden glædet både store og små, amatører og professionelle. Der kommer ca. 1500 ugentlige gæster, og de besøgende fordeler sig jævnt over hele året. Racehall er nemlig indendørs – og derfor har vejret ingen betydning.

Priserne starter fra 160 kroner for at prøve gokart i 10 minutter. En god pakke til venneflokken er 30 minutters gokart, øl, vand og burger for 519 kroner per snude. I Racehall ligger restauranten Diners´ Lounge, og det er her, der serveres burger. En polterabend i Aarhus kunne sagtens foregå med lidt vind i håret.

Alle store motorsportstjerner har startet som gokartkørere, og de fleste startede i en ung alder. Så Racehall afholder også mange stævner.

Fodboldgold i Skejby

Fodboldgolf til polterabend i Aarhus
Foto: Skejby Fodboldgolf

Fodboldgolf er hurtigt blevet en af Danmarks mest populære fritidsaktiviteter. Det er sjovt, og alle kan være med.

I september 2019 åbnede der en fodboldgolfbane for familien i Skejby. Og i april 2020 åbnede Skejby Fodboldgolf yderligere en bane, der er blandt de bedste fodboldgolfbaner i Danmark. Tidligere verdensmester i fodboldgolf Ronnie Ronson har været med til at designe banerne, så det siger sig selv, at der er tænkt på detaljerne.

De fleste gæster lægger vejen forbi Skejby Fodboldgolf i weekenden. Prisen starter ved 120 kr. for voksne og 55 kr. for børn. Hvis man nu alligevel er til polterabend, så kan man lige så godt flotte sig lidt. Det drejer sig om partypakken, der indeholder fri bar hele dagen, øl, sodavand, sandwich og fodboldgolf for 325 kr. pr. person.

Polterabend på klatrevæggen

En klatretur til din polterabend
Foto: Boulders

Det er efterhånden mange år siden, at klatretøsen havde premiere. Det samme kan ikke siges om det klatreboom, der løb henover den danske befolkning under pandemien, som jeg godt ved, i alle har glemt. Pandemi eller ej. Det er dælme sjovt at klatre.

Klatrehallen Boulders startede op for 13 år siden i København og åbnede deres første klatrehal i Aarhus N for 6 år siden. Siden er der kommet to ekstra haller i Aarhus. Den ene i nærheden af hovedbanegården, den anden i Aarhus S. Det er svært at finde en undskyldning for ikke at prøve det af.

Priserne starter ved 13o kroner for en voksen, og det er altså med skoleje. Et par gange om ugen rykkes der rundt på ruterne, som de kaldes, så klatrevæggene bliver ved at være spændende. Du kan hoppe ind på Boulders hjemmeside og læse lidt om alt det gode.

Skydespil og polterabend

Paintball til din polterabend i Aarhus
Foto: Outdoor Games

Outdoor Games ligger i Brabrand og er det største udendørs anlæg til paintball i Aarhus med 5 baner. Oplev paintball, bazookaball, sumostafet, blue battle og meget mere.

Mange bruger banerne til polterabend og firmaevents, eller hvis man skal have en rigtig god oplevelse, der kan gøre en smule ondt, hvis man spørg mig. Her har man nemlig muligheden for at give sine bedste kammerater nogle blå mærker.

Priserne starter ved 199 kr. for 2 timers paintball inkl. 100 kugler. Man har mulighed for selv at tage sine drikkevarer med, så en polterabend kan spices op med de våde varer. Min erfaring er også, at det gør mindre ondt, hvis man lige tager sig tid til en kold øl engang imellem.

Læs også: Her kan du spille padel tennis i Aarhus

En kanotur i Aarhus Å

En kanotur i Aarhus
Foto: Kanoudlejning Aarhus

Ro, ro, ro din båd kysten skal vi nå. Vuggende, vuggende, vuggende, vuggende over bølgen blå. Bølger er der ikke mange af i åen i Aarhus, men du kan altså stadig leje en slags båd og tage vennerne med på tur. Det eneste, du skal gøre, er at hive fat i Aarhus Kanoudlejning.

Priserne afhænger af antallet af både, og der er desværre ikke mængde rabat for større grupper. En enkelt båd kan lejes for 100 kroner i timen, 3 timer kan du få for 250 kroner og 4 timer koster 400 kroner. Der skal ikke den store matematiker til at gennemskue, hvilken ropakke der er bedst betalt.

En øltur til polterabend i Aarhus

Polterabend på Aarhus Bryggeri

Du kan også vælge at gå med en helt klassisk ølsmagning. Er i mellem 20 og 60 ølglade, så kan i få en ølsmagning og en tur rundt på Aarhus Bryggeri. Dog kun i hverdagene.

Det er vigtigt, at der er medbragt en tør gane, så man er helt klar til turen ind i øllens verden. Er i til pilsner, stout eller IPA, så er der ingen vej udenom. Turen tager 1,5 timer og kan være en fin lille station på jeres polterabend tur, eller hvis man bare gerne vil have en god øl.

Og det er ikke dyrt. En rundtur med øl til koster 120 kroner per ølnæse. Beslutter i jer for at sulten skal stilles, så kan det købes for 160 kroner for både øl og smørrebrød.

Tilbud i Aarhus

Sushi takeaway
Monday Madness hos Letz Sushi
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud

I samme kategori

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus Street Food
Gedulgt bar

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Sankt Hans MIBpakhusene
Fris-r-Aarhus
paintball
Tangkroen

Forsiden netop nu

paintball
Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.