Når Tivoli Friheden forvandler sig til et eventyrligt juleland, bliver det med en funklende lysoplevelse ud over det sædvanlige, der kan få selv den sureste ’Grinch’ i julestemning. Den genkendelige duft af brændte mandler, gløgg og varm kakao lægger sig som et lokkende slør, mens den aarhusianske forlystelsespark vækker minder for de store og skaber fortryllelse for de små.

Fra den 13. november hiver Tivoli Friheden sine gæster væk fra sæsonens kedelige mørke og med på en eventyrlysten rejse i juleland med glitrende julelys, julekugler og julemagi overalt. Her kan man lade sig overvælde af en 70 meter lang lystunnel, som klarer op med hele 50.000 blændende julelys. Eller man kan skøjte under Sky Tower, som var det en scene i en film, når det 65 meter høje tårn laves om til Danmarks måske største juletræ med 2,1 kilometer lyskæder viklet omkring sig.

Jul i Friheden

Julens kendte ansigter

Julens kærlige ånd omslutter hele Friheden – og parken byder på julemusik og underholdning for alle aldre. I julemandens by kan børn endda hviske deres allerstørste ønsker til julemanden eller gå på opdagelse i det travle værksted, hvor julegaver pakkes til alle verdens børn.

Morten Palm Andersen, salgs- og marketingchef, udtaler:

”På grund af de svære coronarestriktioner sidste år blev Jul i Friheden ikke, som vi havde håbet. Vi gør derfor ekstra meget ud af det i år for at sprede den gode julestemning. Vi glæder os i særdeleshed til at se begejstringen danse i børnenes øjne, når de bliver mødt af tusindvis af julelys, nisser og selveste julemanden.”

Årets besøgende kan ligeledes få selskab af et andet velkendt Tivoli-ansigt, når Pjerrot igen underholder med sit helt særlige juleshow. Det er fortsat også muligt at kaste sig ud i de udvalgte forlystelser, der holder åbent og trodser den kolde vintertid. Heriblandt det romantiske pariserhjul, hvorfra man kan se hele det smukke lyslandskab fra oven.

Jul i Friheden

Duft og smag i bodebyen

Vanen tro præsenterer bodebyen atter et væld af juleartikler, gaver, julegodter og varme drikke at lune sig på. Kakao med flødeskum, gløgg, æbleskiver og meget, meget mere. Frihedens gæster kan også se frem til en række madboder, der byder på alt fra hjemmelavede churros til kvalitetsburgere eller fish’n’chips af højeste kaliber.

Sjove julefacts

I julen 2020 solgte Friheden:

  • 9.840 stk. æbleskiver
  • 4.540 stk. flæskestegssandwich
  • 22.120 krus gløgg
  • 14.000 kopper varm kakao
  • 18.180 kopper kaffe