Oscar Biludlejning udvider i Aarhus

Dette indhold er sponsoreret.

Aarhus byder på mange oplevelser, og den nemmeste måde at opleve lige netop dét du vil, er med en lejebil. På den måde kan du nemlig selv bestemme, hvad du vil se, hvornår du vil se det, uden at være afhængig af bus- eller togtider. Det behøver ikke at være besværligt at leje en bil. Læs med her, og bliv klogere på billeje i Aarhus.

Lej en bil og oplev noget nyt

Har du brug for et afbræk fra hverdagens trummerum? Det kan hurtigt blive kedeligt at gå rundt i de samme omgivelser hver dag. Hvis du bor i en storby, kan det være, du trænger til at mærke naturen eller måske opleve en mindre by. Aarhus er en storby, og derfor er det formentlig ikke alle, der ejer en bil. Hvis du er én af dem, der ikke ejer en bil, og du trænger til at opleve noget nyt, kan du leje en bil hos www.HejOscar.dk. Oscar Biludlejning vandt e-handelsprisen i år 2021, og er i år, indstillet i yderligere 2 kategorier. Stifterne bag biludlejningsfirmaet er de kendte ansigter Dannie Patino-Hansen og Christian Pallesen, som blandt andet også har stiftet Nordic Oil. Ved Oscar Biludlejning kan du leje en bil trygt og nemt og drage ud på eventyr. Der er en vis frihed over at sætte sig ind i en bil og køre på tur. Man kan nemlig køre lige derhen, hvor man vil, uden at være afhængig af offentlig transport.

Nem og tilgængelig biludlejning

Oscar Biludlejning udvider i Aarhus-området, og har på nuværende tidspunkt 9 afdelinger i byen, og derfor vil du kunne leje en bil nær dig, uanset hvor du befinder dig. Der er blandt andet afdelinger i alt fra Aarhus C til Risskov. Dermed kan du frit vælge, hvilken afdeling der passer dig bedst, så du ikke skal bruge tid på at komme hen til et udlejningssted. Oscar Biludlejningsplatform lader bilhuse- og forhandlere udleje deres lejebiler på platformen, således at disse ikke står ubrugte, i for lang tid ad gangen. Således udnytter platformen kapaciteten og skaber en større økonomisk kilde for de lokale bilforhandlere – og dette kan du være med til at støtte!

Oplevelser i Aarhus

Du kan opleve mange ting i Aarhus-området. Du kan for eksempel tage på udflugt i Aarhus smukke naturområder. Marselisborg er et naturskønt område, hvor du blandt andet kan opleve Forstbotanisk have eller Ørnereden. Du kan også opleve True Skov, hvor du kan nyde en picnic langs søens bred eller overnatte i en shelter. Cirka 10 kilometer uden for Aarhus, kan du opleve den lille landsby Ormslev. Landsbyen er kendt for stutteriet Møllegaard, som tilbyder turridning på islandske heste.

Tilbud i Aarhus

Restaurant Mellemrum
Gå all-in på Restaurant Mellemrum
Se tilbud
Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.