Oplev EM i fodbold 2021 i Aarhus

Vi er røøøde, vi er hviiiide! Og måske vi endda kan blande os med Europas bedste fodboldhold? Selvom hele Danmarks fodboldfest egentlig løber af stablen fra d. 12/6 i hovedstaden, er der rig mulighed for at opleve fodboldstemning fra Aarhus med en fransk hotter’ i den ene hånd, og en Tuborg fad’ i den anden. Træk i det rød-hvide fodboldkluns, tag vennerne under armen og vær med til at sætte skub i Aarhus’ helt egen fodboldfest.

Herunder tipper vi om Aarhus’ arrangementer i forbindelse med EM i Fodbold 2021. Tip os endelig og send os en mail på tip@tipaarhus.dk, hvis vi mangler en fed fodbold-begivenhed til listen.

Læs også: 6 x sushi take away i Aarhus

Århus Åbner Op – Fodbold og sommerfest i Musikparken

Århus’ Åbner Op i Musikparken, har masser af fodbold på programmet. Oplev de vigtigste fodboldkamp på storskærm, og stil sulten med ‘Bold og Burger i loungen’. Programmet i Musikparken byder på masser af fede arrangementer for de fodboldglade fans. Du kan finde billetter til de forskellige fodboldarrangementer i Musikparken her. Priserne starter fra 30 kroner for en fodboldkamp under åben himmel, og vi krydser selvfølgelig fingre for solskin og lune sommeraftener i smilets by. Bestil billetter her, og husk at bestille i god tid!

Trænger du til at komme på græs efter en lang og restriktiv corona-vinter, og frister det med koncerter, foredrag og andre fede arrangementer, kan du læse mere om Århus Åbner op, og deres program på hjemmesiden. Grundet Covid-19 er pladserne inddelt i to sektioner med plads til 500 mennesker i hver.

Oversigt over de vigtigste fodboldkampe på storskærm i Musikparken:

  • Lørdag d. 12/6 kl. 18:00 – Danmark – Finland
  • Torsdag d. 17/6 kl. 18:00 – Danmark – Belgien
  • Mandag d. 21/6 kl. 21:00 – Danmark – Rusland

Storskærm i Ceres Park – AGF og Aarhus Kommune

Oplev de danske EM-kampe på tribunen i Ceres Park med en iskold Ceres Top, og nationalsangen bragende ud gennem højtalerne. AGF’s trofaste tropper skiftes ud med en storskærm, når AGF i samarbejde med Aarhus Kommune inviterer til fodboldfest. Herfra kan du opleve landskampene. I første omgang de tre omtalte mod Finland, Belgien og Rusland, men vi krydser fingrer for, at der skal vises endnu flere kampe på storskærmen.

Billetterne til EM-kampe på stadion i Aarhus koster 50 kroner og kommer til salg onsdag d. 2/6 fra kl. 12.00 på klubbens hjemmeside.

Fodbold på Aarhus’ pubber

Pub Aarhus
Billede: Unsplash

Kom så de hviiiie’ bliver helt sikkert skiftet ud med kom så de røøøde og hviiie’ på Aarhus pubber. Holder vejret ikke til fodbold under åben himmel, kan du og vennerne helt sikkert rykke fodboldfesten indenfor på en af Aarhus’ mange pubber og sportsbarer. EM 2021 er en kæmpe sportsbegivenhed, hvorfor de fleste pubber med en skærm, vil vise kampene, men jeg vil personligt anbefale at du tjekker programmet ud hos en af følgende:

The Old Irish Pub Aarhus

Den gode klassiske Old Irish, med både plads udenfor og indenfor, vil være et perfekt sted at se EM-kampene. Find dem på Facebook, og hold øje med programmet.

Adresse: Kannikegade 10, 8000 Aarhus

The Golden Lion engelsk pub

I Frederiksgade proklamerer The Golden Lion selv med at have byens bedste faciliteter, når de helt store kampe vises. Find dem på Facebook.

Adresse:  Frederiksgade 76, 8000 Aarhus

Sherlock Holmes

I Frederiksgade finder du også Sherlock Holmes. Baren er indrettet med et hav af skærme, hvorfor det er nemt at følge med, uanset hvor du sidder. Find dem på Facebook.

Adresse: Frederiksgade 76A, 8000 Aarhus

Tir Na Nóg Irsk pub

Tir Na Nóg er måske byens mest populære irske pub, og med ti skærme, sikrer du dig helt sikkert et godt udsyn til Parken i København. Følg med på Facebook-siden.

Adresse: Frederiksgade 40, 8000 Aarhus C

Waxies

Waxies er også en af byens mest populære sportsbarer. Stemningen er altid i top, og de kan supplere din fadøl med lækker mad. Find dem på Facebook.

Adresse: Frederiksgade 16, 8000 Aarhus

Læs også: Loppemarkeder i Aarhus

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrug af børnetøj
Se tilbud

I samme kategori

Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus
Bymedier i Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Restaurant Tangkroen Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Fris-r-Aarhus
Sportsbar

Forsiden netop nu

Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus
Bymedier i Aarhus
Seal

Mest læste

Det sker i Aarhus

Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus
Bymedier i Aarhus

Mad og drikke

Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)