Lige nu er 3F Superligaen på juleferie, men så snart de vender tilbage, er det AGF, der starter sæsonen 2022 i gang med en kamp mod SønderjyskE på udebane i Haderslev.

Men fodbold opleves bare bedst på stadion med fadøl, pølser og "kom så de hviie". Vi har derfor samlet, hvornår AGF skal spille i foråret, og hvordan du kan få billetter til kampene i Ceres Park.

Oplev den fantastiske stemning i Ceres Park

At komme på stadion er en helt særlig oplevelse, og om du er fodboldfan eller ej, er det værd at opleve byens hold på deres legendariske hjemmebane på Fredensvang. De aarhusianske fans er kendte for at skabe en helt særlig stemning i Ceres Park hver gang byens hold trækker i deres hvide trøjer. Desuden er der altid kolde øl i hanerne og varme pølser på grillen – en uundværlig del af stadionoplevelsen.

Du kan finde billetter til AGF’s kampe her. Det en god idé at være ude i god tid, da der er langt færre pladser end normalt grundet coronarestriktioner. Dette gør sig i endnu højere grad gældende, hvis der er tale om et topopgør. Derfor er det en god idé at planlægge stadionbesøget i god tid og sidde klar, når billetterne bliver frigivet. Hvis du ved, at du gerne vil bruge mere tid på stadion, kan det være en ide med et sæsonkort - det kan du købe AGF's hjemmeside.

Når AGF ikke spiller på hjemmebane, kan du i stedet se deres kampe på en af byens mange sportsbarer. Læs eventuelt vores guide til byens bedste sportsbarer, så du er godt klædt på til en aften med øl og aarhusiansk fodbold.

AGF’s foreløbige kampprogram

I det følgende kan du se AGFs foreløbige kampprogram for 2022. Ændringer kan dog forekomme og nye coronarestriktioner kan have betydning for, hvor mange billetter, der udbydes til de forskellige kampe. Står AGF først spilles kampen på hjemmebane i Ceres Park.

Fredag 18. februar kl. 19.00 : SJE vs. AGF
Fredag 25. februar kl. 19 : VB vs. AGF
Mandag 7. marts kl. 19 : AGF vs. FCN
Søndag 13. marts kl. 16 : BIF vs. AGF
Søndag 20. marts kl. 14.30 : AGF vs. VFF

6 ting du (måske) ikke vidste om AGF

  • I Ceres Park er der 19.433 siddepladser.
  • John Stampe er med sine 444 kampe gennem sin karriere i klubben fra 1977 til 1991 den, der har spillet flest kampe for AGF.
  • AGF-legenden Peter Graulund, er den der har været topscorer i flest sæsoner i AGF.
  • Selvom AGF har haft lange perioder, uden at få trofæer til skabet, har de vundet hele 5 danske mesterskaber og 9 pokaltitler, hvilket er rekord i Danmark.
  • AGF’s største Superliga-sejr var en 7-0 sejr over Lyngby i 2001.
  • Der er i alt 52 AGF-spillere, der har på et tidspunkt har været en del af det danske A-landshold siden 1925

Hvis du vil vide  mere om AGF, har vi skrevet en spændende artikel om klubbens brogede historie her.