"Kender du ikke svaret, så spørg Google”… for Google har jo som bekendt svaret på alt…. Eller hvad? For på trods af oceaner af viden på nettet, så er det sjældent, at det er de cool og fascinerende historier fra naturen, som man finder frem til – og det er netop dem, som man får serveret i Naturhistorisk Museums nye weekendshows. Det er de betagende og storslåede oplevelser, som vi alle kan få i naturen, når vi blot er opmærksomme. Showet er sjovt, det er bevægende, det er tankevækkende og ja… en lille smule fakta får man også med sig…

Læs også: Guide til de 5 bedste frisør i Aarhus

Nyt weekend show på Naturhistorisk Museum giver dig svarene på alt det du ikke kan google

Når man går i naturen, har den fantastiske naturoplevelse ofte kun lidt at gøre med en masse fakta. Det betyder ikke meget for naturoplevelsen, om fuglen får fire eller seks unger. At havørnen har et vingefang på 2 meter siger ikke så meget, før man får oplevelsen af at få en “flyvende dør” tæt på i virkeligheden….

Men vil man blive klogere på naturen omkring sig og spørger Google, så er det netop den slags fakta, man får serveret. På internettet bliver naturen ofte kondenseret til noget, der kan måles og vejes – eller sætter fokus på antal unger, yngletidspunkter og levesteder. Selvom viden om, hvor dyret lever, er en præmis for oplevelsen – så er det ikke det, der driver interessen for ret mange.

Showet “Det du ikke kan google” handler om det vilde liv, naturen kan præstere. Hvem vidste, at svanen er en rigtig mokke? Eller at mursejleren, som forlader Danmark i sensommeren, bruger tiden med at flyve 300.000 km – og omdanner fedt til vand, så den ikke skal stoppe under sit træk?

Showet sætter fokus på de betagende og storslåede oplevelser, som vi alle kan få i naturen, når vi blot er opmærksomme. Det er sjovt, det er bevægende, det er tankevækkende og ja… en lille smule fakta får man også med sig…

Showet trækker på naturens bedste historier og de personlige erfaringer fra museet, så ikke to shows er helt ens. Det er krydret med smukke og sjove videoklip, der fortæller meget mere, end Google nogensinde kan, om livet som ‘kratlusker’ og den verden, der er derude.

Læs også: 6 x sushi take away i Aarhus

Praktiske oplysninger:

Hvornår: Lørdage og søndage kl. 11 og kl. 13.30
Hvor: Naturhistorisk Museum i Aarhus
Pris: Gratis når entreen til museet er betalt. Gratis adgang for børn og unge. Ingen tilmelding.

Læs mere om Naturhistorisk Museum i Aarhus her. Eller find mere inspiration i vores Kulturguide med 6 udvalgte museer i Aarhus.