Det kan være svært at holde styr på bilag og kvitteringer, når man lever en travl hverdag. Det er ofte nemmere at smide dem ud, end at tage sig tid til at sortere dem og putte dem i orden. Gem dine kvitteringer online og hold styr på dine bilag, uden at det bliver uoverskueligt.

Sådan fungerer det at gemme dine kvitteringer og bilag online

Det er faktisk simpelt at gemme sine kvitteringer og bilag online. Du skal bare bruge et program eller en app, der kan håndtere dette for dig. En af de mest populære apps til at gemme kvitteringer og bilag online er Dinero, som gør bogføring nemmere med alle dine bilag og kvitteringer online.

Alt du skal gøre er at tage et billede af din kvittering eller bilag. Herefter kan du oprette et nyt dokument eller en ny note, indsætte dine kvitteringer eller bilag i dokumentet eller noten, give dem et navn og derefter gemme dem på din computer eller i skyen. Hvis du vil have adgang til dine kvitteringer eller bilag fra flere enheder, kan du downloade appen til din smartphone eller tablet. På den måde har du altid adgang til dine kvitteringer og bilag, uanset hvor du befinder dig, og det er nemmere at registrere dem på farten.

Hvilke fordele er der ved at gemme kvitteringer og bilag online?

Der er flere fordele ved at gemme kvitteringer og bilag online. For det første så slipper man for at have dem liggende i en skuffe eller et hjørne af stuen, hvor de kan blive væk. Dernæst så er det meget nemmere at finde dem igen, hvis man har dem liggende online. Man kan eksempelvis søge på ord som "bilag" eller "kvittering", og så vil alle de relevante dokumenter komme frem.

Dette giver også mulighed for, at man kan dele dem med andre, hvis man fx skal have refunderet noget fra en rejse. På den måde behøver man ikke at sende det originale dokument med posten, men kan blot sende en link til det dokument, der ligger online. Endeligt så er det også mere miljøvenligt, da der ikke bliver brugt papir til at printe dem ud på.

Hvordan kan dette system gavne din økonomi?

Når man registrerer alle sine køb online, er det en god og overskuelig måde at holde styr på sin økonomi. Man kan nemt få et overblik over, hvad man bruger sine penge på, og dermed er det også nemmere at lægge et budget eller at se, at man følger sit budget. Man har det hele samlet et sted, hvis man for eksempel ønsker at bytte et produkt, hvilket gør det lettere og mere tilgængeligt.