Mikkeller – den hyggeligste ølbar i Aarhus

Skal du ud og have en rigtig god øl, er der stor chance for, at den ene øl bliver til flere, hvis du tager et smut forbi Mikkeller’s ølbar her i Aarhus. Her kan du nemlig vælge mellem hele 20 forskellige slags øl – lige fra den mørkeste Stout til den mest frugtige IPA, friske lager og alt derimellem.

Hyggelig stemning på Mikkeller ølbar
Hyggelig stemning på Mikkeller ølbar

Når du træder ind hos Mikkeller, som ligger skønt placeret i Jægergårdsgade, mødes du af den hyggeligste stemning og atmosfære. Baren er moderne indrettet med en lys og nordisk stil, der i dén grad giver anledning til hygge!

Og psst… Er du studerende? Så giver Mikkeller 10% rabat søndag-torsdag.

20 forskellige øl på fad

Mikkeller baren har 20 forskellige øl på fad, hvor størstedelen er deres egne, eller fra deres søsterbryggerier Baghaven og Warpigs, som begge hører til i København. Men de udvælger også nogle få specialøl fra andre bryggerier, både danske og udenlandske.

De mange forskellige slags øl kan virke overvældende, og måske en smule uoverskueligt, når der skal vælges. Af den grund har ølbaren valgt at inddele øllene i fem forskellige farve kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik over øltyperne. En del af øllene er produceret af Mikkeller selv.

Mikkeller ølbar
Mikkeller ølbar

De grønne er de humlende øl, såsom IPA og Pale Ale.  De blå er lager øl som pilsner, classic og helles. Er du til de mørkere øl, skal du over i den lyserøde kategori, hvor du finder øl som stout, porter og brown ale. Modsat finder du i den røde kategori kun til sure øl, også kendt som sours, som ofte har tilsat frugt.

Ønsker du gluten- eller alkoholfri øl, så har Mikkeller endda også det!

Ikke til øl?

Er du slet ikke til øl, så fortvivl ikke! Du kan stadig tage med dine øldrikkende venner på Mikkeller, for baren tilbyder nemlig også lækre cocktails og vine. Her kan du kigge efter den gule kategori, som byder på det som ikke passer ind i de andre kategorier, såsom hvede øl, mjød eller hvidvin.

Desuden finder du hos Mikkeller et helt menukort med forskellige, gode cocktails og vine, både på glas og flaske. Så selvom du ikke er til øl, kan du altså stadig få slukket tørsten i andre våde lækkerier!

Læs også: Guide til de 5 bedste cocktailbarer i Aarhus

Mikkeller Aarhus
Mikkeller Aarhus

God tid til at smage

Er du i tvivl om, hvilken øl du mon skal vælge? Du synes, at én virker lidt spændende, men måske skulle man bare gå med det sikre valg, som man kender…? Ikke hos Mikkeller!

Du får nemlig altid lov at smage først, så du er sikker på at få noget, som du kan lide. Så er der altså al mulig grund til at prøve noget nyt. Hvem ved, måske du får en helt ny favoritøl?

Udover de mange ølvarianter, finder du bag baren de sødeste bartendere, som altid står klar med kompetent vejledning og viden om øllene.

Arrangementer og events på Mikkeller bar

Kolde, smagfulde øl, vin og cocktails og fremragende selskab. Hvad mangler så? Det skulle da lige være et spil eller en konkurrence. Så er der altså garanti for god stemning, hvis du spørger os!

Den klarer Mikkeller også, for udover at man altid kan låne gratis brætspil til at peppe hyggen lidt op, så danner baren også rammerne for en række faste events.

Onsdagsquiz

Hver onsdag afholdes den famøse Onsdagsquiz på Mikkeller bar. Her kan du sammen med op til fire af dine venner deltage som et hold, hvor I kan vinde præmier fra baren, der gør aftenen endnu sjovere!

Pubquiz på Mikkeller hver onsdag
Pubquiz på Mikkeller hver onsdag

Løbeklub

Måske er en løbeklub ikke lige dét, du umiddelbart forbinder med en ølbar. Men den er altså god nok. Mikkeller har en løbeklub med omtrent 300 deltagere i Facebook-gruppen til formålet.

Der løbes hver tirsdag og torsdag kl. 17.30 samt lørdage kl. 11. Man vælger selv, om man vil løbe 3, 6 eller 9 km. I hver gruppe er der en kaptajn, og den langsomste i gruppen sætter tempoet, så alle kan være med! Oftest er der 20-30 deltagere.

Mikkeller løbeklub i Aarhus
Mikkeller løbeklub i Aarhus

Løbeturen starter ved Mikkeller Bar i Jægergårdsgade og slutter som regel af med et par øl i baren. For hvad smager bedre end en kold øl efter en frisk løbetur?

Alle medlemmer af løbeklubben får tilmed 10% rabat hos Mikkeller og en t-shirt. Herudover er der er en gratis øl den første lørdag i hver måned til alle deltagere (også hvis man ikke er medlem). Det er da en genial mulighed for at komme i gang med at løbe!

Læs også: Sportsbegivenheder i Aarhus

Lej fadølsanlæg til dit arrangement

Skal du holde fest eller anden form for arrangement, og vil du gerne kræse lidt ekstra for øllene, du serverer for dine gæster? Så har du faktisk også mulighed for at tage Mikkeller med hjem.

Et fadølsanlæg kan lejes hos Mikkeller for 500 kr., og derefter ca. 25 kr. pr. halve liter øl, afhængigt af dit valg, som købes i fustager af 30 liter. Får du ikke brugt det hele, kan du endda returnere det overskydende – dog mod et mindre gebyr for åbnede fustager.

Sving ind forbi Mikkeller Bar, hvis du vil høre nærmere! Mon ikke du alligevel skal en tur forbi, næste gang den står på øl med vennerne?

Adressen er Jægergårdsgade 61, 8000 Aarhus C.

Tilbud i Aarhus

Elle Bella Aarhus
Chefs Menu hos Elle Belle
Se tilbud
Pondus
Spar 33% på 40 populære restauranter
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Fris-r-Aarhus
Forret
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.