I marts er vi nået til det sted på året, hvor vi kan se en ende på vinteren. Vejret bliver bedre, dagene længere og også Aarhus disker op med gode aktiviteter for børn, unge og voksne.

3. marts – Karaoke med Boogie Listen

Studenterhus Aarhus, tirsdag 20:00-02:00

Pitbull, Nelly Furtado, The Pussycat Dolls…Hvis du var barn i 00’erne kan du helt sikkert synge med på samtlige hits fra Boogie Listen. Studenterhuset laver forskellige karaokeaftener, men denne gang kan du få afløb for 00’er-nostalgien. Eventet er gratis, og selvom de fleste er studerende, er dette ikke et krav. Stemningen i studenterhuset plejer at være smaddersjov, så krep håret og kom i dit bedste Papfars-lir og så er det bare med at get the party started.

7. marts – Gratis is på Paradis

M.P. Bruunsgade 52 og Nørregade 40, Aarhus, lørdag 11:00-14:00

Igen i år skyder Paradis sæsonen i gang med to kugler gratis is til alle aarhusianere. Det plejer at være en stor succes hvert år, så vær forberedt på, at du måske skal stå lidt i kø. Du må vælge blandt alle is, hvilket helt sikkert gør det svært for dig at bestemme, hvilken is du skal have.

7. marts – Mega Kup!

DGI-huset, Værkmestergade 17, Aarhus, lørdag 12:00-15:00

Hver måned kan du opleve det indendørs secondhand-arrangement for kvinder i alle andre. Mega Kup! har eksisteret i mange år og har stor succes hver gang. Brug tid på at kigge blandt de forskellige private stande. Hvis du er vild med genbrug, gode fund og billige priser, bør du kigge forbi DGI-huset og gøre dig en (eller flere) god deal! Entré koster 40 kroner.

7. marts – Bliv slået til ridder af Benny fra Olsen Banden

Café Guldhornene, Klostergade 28, Aarhus, lørdag 19:30-22:00

Okay, 7. marts byder åbenbart på en masse spændende sager, men overvej lige at blive slået til ridder af selveste Benny fra Olsen Banden? Det kan du altså på Guldhornene, så hvis du elsker øl, er lørdagsplanerne hermed lagt. Alle dage er prisen 175 kroner, hvis du gør det inden klokken 19:00. Fra 19:00 – 23:00 koster det 260 kroner, og hvis du starter efter 23:00 koster det 350 kroner. Det eneste krav er, at du kan drikke 10 store fadøl på samme åbningsdag uden at snyde. Så kom i gang, tag dine venner med og udfordre dem til at drikke bajer. Det bliver skide godt, Egon.

12. marts – Vin og moules frites ad libitum

VinDanmark.com, Kystpromenaden 2, Aarhus, torsdag 18:00-20:00

Vin? Lækkert. Moules Frites? Lækkert. Begge dele ad libitum? Top lækkert! Så er datoen sat for årets første arrangement med vin og moules frites, som, ligesom sidste gang, helt sikkert bliver en succes. Aftenen bliver afholdt i VinDanmarks lager i Aarhus i samarbejde med P. Clausens Fiskehandel og koster 299 per snude. Skynd dig at bestille, hvis du vil være med til den bedste ad libitum-kombination.

19. marts – Vin og pizza ad libitum

Plan B, Fredens Torv 2, Aarhus, torsdag 18:00-20:00

Er fisk og skaldyr måske ikke noget for dig, selvom du egentlig ret godt kan lide vin? Fortvivl ej, her kommer din plan b. Du kan nemlig få vin og pizza ad libitum på Fredens Torv, hvor vinbaren inviterer på vin- og pizzabuffet, til du ikke kan gå mere. For 229 kroner kan du tage for dig i tre forskellige slags pizza samt rød- og hvidvin. Du booker bord gennem Plan B’s hjemmeside, og måske skal du være i god tid for at sikre dig en plads.

27. marts – Isdisco i skøjtehallen

Aarhus Skøjtehal, Gøteborg Allé 15, Aarhus, lørdag 17:00 – 19:00, 20:00 – 23:00

Kan du lide at stå på skøjter og kan du lide god musik? Ja, så er isdisco måske lige noget for dig. Aarhus Skøjtehal skruer ned for varmen, op for musikken og tænder de kulørte lamper og så er der ellers inviteret til en fed fredagsfest. Børnedisco er fra børn til og med 11 år, som er fra klokken 17:00 – 19:00. Fra klokken 20:00 – 23:00 er festen åben for alle fra 12 år og op. Det koster 65 kroner pr snude, om du er barn eller voksen.

Har du brug for endnu mere inspiration til, hvad du kan lave i Aarhus, kan du klikke her.