Det er godt for miljøet – og så er det aldeles billigt at loppeshoppe på diverse loppemarkeder, som der heldigvis er mange gode muligheder for i Aarhus. Med denne liste har jeg samlet tre skønne loppemarkeder, som helt sikkert er et besøg værd i de næste par forårsmåneder.


Hvis man er mere til at tjene penge eller få igangsat en forårssortering, så kan du købe en standplads og få solgt ud af garderoben.


Loppemarked Hello Vintage: Sæt kryds i kalenderen 1. april


Du har sikkert prøvet at blande slik om fredagen, vælge det du bedst kan lide, veje det og betale den eksakte vægt. Forstil dig det samme bare med tøj! Sådan beskriver Hello Vintage det loppemarked, der foregår fredag d. 1. april i Aarhus. Her kommer til at være 2,5 tons vintage og secondhand tøj. Du kan blandt andet være heldig at finde et par Wrangler jeans, en kjole fra USA eller et par fede vintage Converse sko. Alt tøjet er nøje udvalgt og er fra 70-80-90 og 00’erne.

Du betaler helt enkelt tøjet i vægt, og prisen er 300kr. på kilo, hvilket svarer til 6-7 stykker tøj som oftest. Det er både et sjovt og billigt koncept. Det er tilmed et populært koncept, så tag en god ven eller veninde under armen, så i kan hyggesnakke i køen til kassen eller de proppede prøverum.


Hvornår: 1. april 2022 kl. 12:00-16:00
Hvor: DGI-huset, Værkmestergade 17 (Bag Bruuns Galleri), 8000 Aarhus C
Entrépris: 30kr. pr. person (under 12 år = gratis)


Bagagerumsmarked på Ingerslev under åben himmel i Aarhus


Tag til loppemarked under åben himmel på Frederiksbjerg. På torvet ved Ingerslev Boulevard er der mulighed for at finde genbrugsskatte, når private personer sælger ud af gemmerne. Udover tøj kan du finde porcelæn, malerier og møbler.

Også her er prisen billig- og skulle du mene, at den var for høj, er der ofte mulighed for at prutte om prisen på jysk maner. Dog er det et udendørsmarked og holdes derfor kun på udvalgte søndage fra april til september.


Hvornår: Udvalgte søndage fra april til september. Se datoer her.
Hvor: Ingerslev Boulevard, 8000 Aarhus C
Entrépris: Gratis


Flagstang marked: Loppemarked midt i Aarhus


Midt i Mølleparken kan du besøge flagstang markeder og gøre et godt kup. Flagstang markedet er et loppemarked, hvor alle kan få lov at sætte en bod op og sælge ud fra garderoben eller hjemmet.

Her kan du finde alt fra tøj til keramik til brugt legetøj. Ligesom på Ingerslev kan du prutte med sælgeren om prisen. De næste par måneder kommer loppemarkedet til at foregå 1-2 gange om måneden.


Hvornår: Se kalenderen her.
Hvor: Mølleparken, Aarhus C
Entrépris: Gratis

loppemarked
Foto: Mega Kup! Facebookside

Mega Kup! loppemarked: et loppemarked, der har eksisteret i snart 18 år!

Næste år fylder Mega Kup! loppemarked hele 18 år, og mon ikke det bliver et brag af en loppefest i Aarhus! Det populære loppemarked er altid fyldt med luksus second-hand tøj og masser af aarhusianere, der er på jagt efter at gøre et godt kup.

Konceptet hos Mega Kup! er, at alle kan booke en stand og få solgt ud af garderoben. Hvis du blot ønsker at leje et lille bord eller et enkelt stativ, kan du sagtens det! Du kan have en stand på loppemarkedet for 160kr. Dog er der mange, som danner en større stand med veninderne og får en hyggelig dag samtidig med, at de skåner miljøet og tjener til lommen.


Loppemarkedet afholdes fast den første lørdag i måneden og finder sted fra 12:00-15:00. Et godt tip er at komme i løbet af den første time for at få fat i de gode sager.

Få flere informationer på hjemmesiden.


Hvornår: Den første lørdag i måneden
Hvor: DGI-huset, Aarhus C
Entrépris: 40 kr.