Letz Sushi – Velsmagende og kreativ kvalitetssushi

Er du ligesom os helt pjattet med kvalitetssushi? Så kender du nok allerede Letz Sushi, som nu har hele fire restauranter i Aarhus. Ikke nok med at sushien er bæredygtig og økologisk, er den også spændende og overraskende. Uanset om du vælger take-away eller et besøg hos en af restauranterne, kan du forvente en perfekt smagsoplevelse.

Læs også: 6 x sushi take-away i Aarhus

 

Indbydende sushi og sides for enhver smag

Kvalitets sushi
Foto: Kvalitetssushi

 

Hos Letz Sushi byder menukortet på et hav af spændende retter – og altså ikke bare traditionelle sushiruller. Som starter eller side kan du eksempelvis prøve Letz’ knasende sprøde croquetter, der både fås med laks og shiitake svampe – Vi har prøvet begge og synes de smager himmelsk!

Letz Sushi har et stort udvalg af lækre sushiruller i alle afskygninger, hvor du både kan finde dem du kender og blive overrasket med nye, spændende former for kvalitetssushi. Udvalget er stort, så der er helt sikkert noget for alle i selskabet – også dem der ikke bryder sig om sushi!

Skal det være lidt anderledes, kan du eksempelvis prøve en bowl hos Letz Sushi. Her er komponenterne til sushien blandet som en salat i stedet for at være rullet. Det er hvad vi kalder nytænkende sushi!

 

Smukke anretninger der vækker appetitten

Smukke anretninger
Foto: Smukke anretninger

 

Man siger jo, at man først og fremmest spiser med øjnene. Det kan man med garanti bekræfte, hvis man har prøvet kvalitetssushien fra Letz. Hver en sushirulle er pyntet sirligt, og der er kræset for alle detaljerne.

Uanset om du vælger at spise hos en af Letz’ restauranter, eller om du snupper lækkerierne med hjem som takeaway, kan du glæde dig til de flotteste anretninger, der får tænderne til at løbe i vand.

At der er gjort noget ud af anretningerne gør altså virkelig meget for den samlede spiseoplevelse, hvis du spørger os. Især når smagen følger helt og aldeles med, som den gør hos Letz Sushi. Mums!

 

Nu med fire restauranter i Aarhus

Sushi restauranter i Aarhus
Foto: Sushi restauranter i Aarhus

 

Letz Sushi er nu at finde hele fire steder i Aarhus. Her kan du både vælge take-away eller spisning i en af de hyggelige restauranter. Udover restauranterne i Guldsmedgade, M.P. Bruuns Gade og på Aarhus Ø, har Letz Sushi netop åbnet en fjerde restaurant i Risskov.

Ens for alle fire restauranter er en hyggelig, afslappet stemning, hvor søde tjenere står klar til at give jer en hyggelig aften. Uanset om I kommer som par, børnefamilie eller en større gruppe. Letz Sushi kører ofte spændende kampagner, så hold øje på deres Instagram eller Facebook!

Har du mere lyst til at nyde maden hjemme, så kan alt på menukortet bestilles som take-away. Det kan du gøre nemt og hurtigt lige her.

Du finder de fire restauranter her:

  • Nicoline Kochs Plads 3, 8000 Aarhus Ø
  • Guldsmedgade 33, 8000 Aarhus C
  • M.P. Bruuns Gade 54, 8000 Aarhus C
  • Nordre Strandvej 58, 8240 Risskov

 

Spis sushi med god samvittighed

kvalitetssushi
Foto: Kvalitetssushi

 

For Letz Sushi er det utrolig vigtigt at værne om verdenshavene og sikre fremtidige generationer. Når du nyder Letz’ lækre retter, kan du derfor gøre det med ganske god samvittighed.

Hos Letz Sushi er al fisk og skaldyr nemlig fuldt ud certificeret inden for bæredygtigt fiskeri og ansvarligt opdræt. Faktisk er Letz Sushi den første sushikæde i hele Europa, der kan garantere dette!

Derudover bruger Letz udelukkende økologiske ris, som er tør-dyrket for foden af alperne i Norditalien. Det betyder, at risene stort set kun er vandet med smeltevandet fra alperne. Da risene ikke kommer helt fra Asien, spares der desuden omkring 120 ton CO2 hvert år.

For hver flaske vand Letz Sushi sælger i restauranterne, fjerner de også 100 gram plastik og fiskenet fra havet. Dette foregår i samarbejde med Healthy Seas.

Du er derfor med til at gøre en positiv forskel for fiskene, havet og dig selv, når du spiser hos Letz Sushi. Det giver altså en god smag i munden – bogsstaveligt talt!

Tilbud i Aarhus

Det glade vanvid
Nyd en lækker hverdagsmenu
Se tilbud
Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

Forret
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Genbrugsbutikker i Aarhus
412-T2010.4-1
LePagnol

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.