Langhoff & Juul lancerer Social Dining på aftenmenuen

Konceptet social dining er blevet ret så populært de seneste år. Meningen med social dining er, at man deler spiseoplevelsen gennem flere delevenlige retter. Dermed kan man både smage flere forskellige småretter, samtidig med at smagsoplevelsen deles med dem, man er i selskab med.

Har du nydt en brunch hos Langhoff & Juul, så ved du nok, at konceptet her er social dining. Som noget nyt lancerer restauranten nu også konceptet social dining som en del af aftenmenuen. Det betyder, at du nu har mulighed for at opleve enten 9 eller 12 delevenlige serveringer, når du besøger Langhoff & Juul til aften.

Læs også: Top 10 – bedste brunch i Aarhus

En kultur med mere tid og nærvær

At Langhoff & Juul vælger at udvide social dining konceptet, til nu også at omfatte aftenmenuen, er bestemt ikke tilfældigt. Det afspejler nemlig præcis de værdier, restauranten står for.

Hos Langhoff & Juul er de mellemmenneskelige relationer det absolut vigtigste. Et godt måltid handler naturligvis først og fremmest om maden, men i høj grad også om nærværet, som måltidet kan skabe.

Netop dette skaber Langhoff & Juul rammerne for med social dining. I en travl hverdag, hvor alt efterhånden går så stærkt og nærmest kører på autopilot, er det vigtigt engang imellem at koble helt af og bare være til stede i nuet.

Derfor har den aarhusianske restaurant et ønske om at kunne give sine gæster en oplevelse, hvor sindet tilfredsstilles lige så meget som smagsløgene.

Sammen om måltidet

Med social dining hos Langhoff & Juul skabes der altså en helt anden dimension af nærvær, som man ikke oplever på samme måde ved traditionelle menuer. Man deler ikke bare maden, men også hele oplevelsen omkring.

Dette er noget, restauranten særligt har bidt mærke i, når de serverer deres social dining brunch, som de længe har kunnet tilbyde sine gæster. De oplever, at der sker noget særligt med interaktionen hen over bordet, som synes meget mere nærværende og sansende.

Denne oplevelse ønsker Langhoff & Juul altså også at kunne tilbyde sine aftengæster, hvilket de kan nu.

Et bæredygtigt perspektiv

Konceptet med social dining stemmer desuden godt overens med Langhoff & Juuls bæredygtige værdier. Forbruget er nemlig mindre, og det samme er mængden af madspild.

Retterne sammensættes ud fra sæsonen, og omdrejningspunktet er omtanke for hinanden og vores jord. Råvarerne der bruges er lokale, og dyrevelfærd er i højsædet, når der udvælges kød.

Læs også: Ghrelins flytning gør drømmerestauranten til virkelighed

Æstetisk og enkelt

Vælger du social dining som aftenmenu hos Langhoff & Juul vil de 9 eller 12 serveringer være anrettet i skåle og fade til deling. Småretterne er enkle og syner af naturens smukke og vilde ansigter, som vækker sanserne og giver anledning til nærværet.

Det æstetiske udtryk skabes med afsæt i den nordiske og franske madkultur.

Vælger du de 9 serveringer, får du disse fordelt som en tre-retters menu, eksempelvis med temaerne “Torsk – Okse – Bær”, som er aktuelle i skrivende stund.

Vælger du de 12 serveringer er disse fordelt som en fire-retters menu, lige nu med temaerne “Torsk – Croquette – Okse – Bær”.

Priserne er desuden ret overkommelige. De 9 serveringer får man for 350 kr. pr. person, mens prisen på de 12 serveringer er 400 kr. pr. person.

Du kan se Langhoff & Juuls aktuelle menu lige her.

Langhoff & Juuls aften social dining serveres kl. 18-22. Så tag én eller flere, du holder af i hånden, og giv jer selv en helt speciel aften i nærværets tegn med lækre, smagfulde serveringer.

Den hyggelige restaurant er beliggende midt i Aarhus’ skønne latinerkvarter, nærmere bestemt Guldsmedgade 30, 8000 Aarhus C.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt
Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud

I samme kategori

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Sankt Hans MIBpakhusene
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.