Kommende aktiviteter i Aarhus, som du ikke må glip af

Aarhus er ikke den største by i verden, men netop fordi byen er, hvad man kan kalde en lille storby, kan den noget helt specielt, som mange andre storbyer rundt omkring i verden ikke kan. Ikke alene er gadebilledet utroligt charmerende på grund af de små og farverige huse, byen huser mange studerende, kunstnertyper og andre kreative sjæle, der er med til at give den helt specielle stemning, som Aarhus har. Hvis du er bosiddende i Aarhus, kan du se frem til et år med mange spændende og sjove aktiviteter, som du ikke må glip af. Læs med i artiklen herunder og bliv klogere på nogle af de aktiviteter, du ikke må gå glip af i Aarhus i de kommende måneder.

Spis god mad til billige priser

Det er de færreste mennesker, der ikke elsker et godt måltid mad. Og hvis du har chancen for at spise gourmetmad til billigere priser, så er det bare med at slå til. Det er netop det, du har muligheden for at gøre her i februar, når Aarhus åbner op for Gastro Week. Aarhus er generelt kendt for sin brede udvalg af gode restauranter, som du blandt andet kan læse mere om her. I gastro Week, som forløber fra den 7. februar til den 24. februar, har du mulighed for at besøge nogle af Aarhus’ fineste restauranter, uden du behøver at have den helt store pengepung med. Det giver dig mulighed for at spise på nogle af de restauranter, som du måske ikke har råd til at spise på normalt.

En tur på Ceres Park

Inden længe starter Superligaen op igen, hvilket betyder, at du snart kan glæde dig til at se byens bedste fodboldhold, AGF, spille igen. De to første spillerunder af forårets sæson af Superligaen spiller AGF på udebane, så du må væbne dig lidt med tålmodighed, før du kan komme på stadion og se byens hold spille. Der er altid en fantastisk stemning på Ceres Park, og byen er generelt gode til at bakke op om klubben.

Glæd dig til masser af god musik

Hvis du er fan af musik, kan du især glæde dig til 2022. Senere på foråret åbner Aarhus nemlig op for Music City Aarhus 2022, hvilket betyder, at byen kommer til at blive fyldt med mange fede og uforglemmelige musikoplevelser. Den store åbningskoncert bliver afholdt den 26. marts, og herefter vil der i løbet af året blive afholdt forskellige koncerter i byen. Så glæd dig til en sommer fyldt med sol, lune aftener og masser af livemusik.

Tilbud i Aarhus

Café stiften
Morgenmad hos Café Stiften
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
pexels-daniel-reche-3601098

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.