Kom ud og oplev Aarhus på en helt ny og spændende måde

Annonce:

Aarhus bedre kendt som ”smilets by” er en fantastisk by med en masse at byde på. Det er en storby som skaber meget glæde hos ikke bare indbyggere, men også udefrakommende som ønsker at besøge den famøse by. Men nu hvor vi befinder os i en tid med pandemi, er Aarhus så stadigvæk en by der er værd at besøge? Svaret er et rungende ja!

Gå rundt i behageligt bambustøj

Vi kan desværre ikke gå på opdagelse på diverse museer og andet i Aarhus, i hvert fald ikke i øjeblikket hvor det meste er lukket ned. Men det varer heldigvis ikke for evigt, og indtil da, så er der stadigvæk masser af ting at opleve i Aarhus og omegn. Her på siden sørger vi for at give dig de nyeste opdateringer om byen, og giver dig gode tips på tilbud, begivenheder og eventuelle nyheder i fremtiden. Som nævnt så er Aarhus en storby, og det vil altså sige at der er masser af smukke omgivelser at opleve. Aarhus er kendt for at have en fantastisk smuk natur, og nu hvor temperaturerne forhåbentligt er på vej op, hvorfor så ikke gå en masse ture og virkelig nyde nogle af de omgivelser, som vi plejer at have for travlt til at tænke over? Hvis du godt kan lide at gå rundt i Aarhus’ gader, så kræver det selvfølgelig også at du har noget behageligt og åndbart tøj på. Det kan du snildt finde hos Bambustøj.dk, hvor de har et stort udvalg af herre T-shirts, som vil sidde ekstremt behageligt på kroppen. Som sagt, så er disse T-shirts lavet af bambus, og det gør dem yderst bløde, og hverken for varme eller kolde. Derudover er stoffet i stræk, og sidder derfor tæt ind til kroppen og har en flot pasform. Det er perfekt tøj at gå rundt i, fordi det netop er så behageligt at have på, så hvorfor ikke give det en chance?

Stigende temperaturer giver flere gåture

Det kan være at du er ny i Aarhus, og derfor ikke just kender byen særlig godt og ved hvor du skal gå hen, men det kan også blot være, at du mangler lidt inspiration til nye, spændende ruter at gå. Det kan vi snildt hjælpe dig med, da du her på siden kan finde tonsvis af flotte og spændende steder i Aarhus, hvor du sagtens kan begive dig hen, også selvom vi befinder os i en pandemi. Hvis du længe har gået med tanken om at få gået nogle ture, men ikke rigtigt har kunne få taget dig sammen, netop fordi vejret ikke har været til det, så er der gode nyheder at hente – det viser sig nemlig, at over de næste par uger vil temperaturerne stige til plusgrader, så nu har du ingen undskyldning for ikke at komme ud og opleve Aarhus på en helt ny måde. God fornøjelse!

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt
Restaurant Mellemrum
Gå all-in på Restaurant Mellemrum
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Sankt Hans MIBpakhusene
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.