Kom smerter til livs med guldimplantater

Sponsoret indhold

Har du gået med smerter i lang tid? Størstedelen af danskere har oplevet smerter af den ene eller anden karakter i løbet af det seneste år, og det kan skyldes mange forskellige ting. Er du en af dem? Kroniske smerter kan være uudholdelige og være meget begrænsende for din hverdag. Det kan være, du ikke i samme grad som før er i stand til at udføre de arbejdsopgaver, du har i hverdagen, eller at du oplever at være nødt til at tage flere pauser, end du er vant til.

En løsning på dette kan være at få lavet guldimplantater. Er det ikke noget, du har hørt om før? Metoden har været i Danmark i snart 30 år, og det er kun speciallæger, som udfører behandlingen. Her vil du blive lokalbedøvet, og der vil blive indsprøjtet små guldstykker omkring de led, du har slidgigt i, som er med til at smertelindre. Behandlingen er hurtigt overstået og foregår ambulant, så du kan komme hjem samme dag. Læs mere om klinikken i Århus her.

Slidgigt er et lidt flyvsk begreb, som dækker over smerter rigtig mange steder. Der er ikke noget sted i kroppen, hvor du ikke kan opleve slidgigt – hvor der er led, vil der helt automatisk ske degeneration eller det, du måske kender bedre som slid, og så vil der i nogle tilfælde opstå smerter. Det er ikke noget, alle oplever, men rigtig mange kæmper med kroniske smerter i større eller mindre grad.

Hvordan virker guld mod smerter?

Det kan være svært at gennemskue, hvordan guld kan virke på smerter, men der sker nogle processer i kroppen, der reagerer på guldet, som har vist at have rigtig god effekt. Når man kigger på de patienter, der tidligere er blevet behandlet med guld mod smerter, så er det generelle billede, at det virker rigtig godt.

Det kan for eksempel være mod slidgigt i ryggen, det kan være gavnligt at lave guldimplantaterne. Hvis der er tale om et nyt knæ eller en ny hofte, er den typiske behandling først og fremmest fysioterapi og træning, men er det ikke nok, vil man i mange tilfælde blive tilbudt en alloplastik – altså et nyt knæ eller en ny hofte. Det er ikke på samme måde muligt at udskifte dele i ryggen med et godt resultat, og derfor kan guld altså være et rigtig godt alternativ, du kan få gavn af på sigt.

Kan bruges i mange forskellige led

Guldet kan dog også med fordel bruges i netop knæ eller hofte. Hvis du er lidt skræmt af tanken om at skulle have indsat en knæ- eller hofteprotese, så kan behandling med guld være en mere skånsom måde og et knapt så stort indgreb – og forhåbentlig vil du opleve en form for smertelindring, så du kan vende tilbage til en hverdag, der ligner det, du havde tidligere.

Det er for de fleste forbundet med livskvalitet at kunne udføre de interesser og det arbejde, man er vant til, så derfor handler det om at finde løsninger.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Doner-1024x702
Nyd en lækker Gemüse Döner
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
smykbar-1
412-T2010.4-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.