I morgen er det fredag, og det betyder bland-selv-slik for mange med en sød tand. Aarhus har mange gode steder at blande sig en godtepose, men i morgen åbner et sandt slikparadis. Kaptajn Kandis kommet til Smilets By, og han sælger ud af sin skat! Her får du 3 gode bud på, hvor du kan blande slik i Aarhus.


Kaptajn Kandis: En ny skat med slik i Aarhus


I morgen d. 8. april 2022 kl. 10 åbner den nye slikbutik i Aarhus. Faktisk er butikken mere end bare slik: der er blevet skabt et helt koncept, hvor der tages udgangspunkt i piratverdenen. Kaptajn Kandis skriver selv på deres hjemmeside:

”Kaptajn Kandis har aldrig været interesseret i guld, ædle metaller eller diamanter, men har i flere år gået på rov efter søde sager til hans mave som han også kunne dele med hans pirater!

Skibet er lagt til kaj og skatten befinder sig nu i Smilets by, hvor Kaptajn Kandis og hans pirater glæder sig til at byde alle velkomne ombord på hans magiske sørøver univers, hvor man kan gå på skattejagt efter alt til den søde tand.”

Kommer du i morgen mellem kl. 12 og 16 vil der være balloner og over 400 forskellige slags slik at komme i posen. Du finder Kaptajn Kandis på Banegårdspladsen 2 i Aarhus C.


Vingummi: Bestil slik på Wolt


Hos Vingummi kan du få slik leveret, uden at du behøver at træde uden for døren. Du går bare ind på Wolt og bestiller den blanding, der behager din søde tand. Er Wolt ikke lige sagen, har Vingummi heldigvis også placering midt i Aarhus, nemlig på Frederiks Allé 115. Her er udvalget stort: du kan blande mellem over 300 varianter slik.


Stiftens Caramella: Både slik og italiensk is i Aarhus


Kender du det, når du er i fuld gang med at blande fredagsposen, og butikken så netop ikke har lige præcis de tre stykker, du havde tænkt på? Denne oplevelse vil du formentlig være foruden hos Stiftens Caramella. De har alt, hvad hjertet kan begære lige fra dit yndlingsslik til lækker italiensk gelato. Her koster slikket 12,95kr. pr. 100 gram, men oplevelsen bliver beskrevet som pengene værd! Butikken befinder sig på M.P Bruunsgade 17.