Hvordan tandregulering med Invisalign virker – og hvorfor det er en populær behandlingsmetode

Dette indhold er sponsoreret

Invisalign er en populær behandlingsmetode, der virker ved at skubbe tænderne på plads med stille og rolige bevægelser. Behandlingen er en hurtig metode til at få rettet tænderne uden brug af metalbøjle. I løbet af behandlingen vil du få lavet et antal tynde plastikbøjler, som er helt gennemsigtige. Du skal iføre dig en ny bøjle hver 2. til 4. uge og have den på døgnet rundt – dog kan du tage den ud, når du spiser og børster tænder. På den måde bliver Invisalign behandlingen slet ikke mærkbar for andre end dig selv.

Fordele ved at bruge Invisalign

Tandregulering med Invisalign er en effektiv og diskret måde at få rettet sine tænder på. Invisalign-skinnerne er usynlige, og derfor kan man bruge dem uden at føle sig begrænset i forhold til andre typer af tandregulering. De fleste mennesker vil ikke lægge mærke til, at du bærer Invisalign-skinner, medmindre du fortæller dem det.

Invisalign-skinnerne er lavet af blød plastik, som er behagelig at have på. De fleste mennesker vil ikke opleve problemer med at bære Invisalign-skinnerne hele dagen.

Invisalign-skinnerne kan tages af, når du spiser eller børster tænder. Dette giver dig mulighed for at rengøre dine tænder ordentligt og undgå madrester og plak, der kan sidde fast mellem skinnerne og tænderne.

Invisalign-behandlingen er ofte mere effektiv end andre former for tandregulering. I mange tilfælde kan behandlingen korrigere flere problemer på én gang, såsom eksempelvis overbid, underbid og andet.

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign virker ved, at man får lavet en række skræddersyede plastik-skinner, der passer perfekt til ens tænder. De er lavet af en blød og fleksibel plastik, der gør dem behagelige at have på. Derudover er de usynlige, hvilket gør dem velegnede til folk, der ikke ønsker at have metal i munden. Invisalign-skinnerne bruges til at flytte tænderne gradvist hen imod den ønskede position. Hver skinne har en anderledes form, så de kan flytte tænderne lidt ad gangen. Når du har brugt en skinne i nogle dage eller uger, skifter du til den næste skinne i serien. På den måde bliver dine tænder gradvist flyttet hen imod det endelige resultat.

Er Invisalign smertefuldt?

Invisalign-behandlingen er smertefri, men det kan være en smule irriterende at have de tynde plastik-skinner siddende på tænderne. De fleste patienter beskriver det som en lille irritation. Det er dog vigtigt at huske på, at selve behandlingen ikke gør ondt – altså når man har skinnerne på.

Invisalign er en populær behandlingsmetode til at få rettet tænder, og mange vælger den, da det er en usynlig tandregulering.

Tilbud i Aarhus

Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Det glade vanvid
Nyd en lækker hverdagsmenu
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Genbrugsbutikker i Aarhus
Naturhistorisk-museum
burger-juliette-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.