Gys, gru og spænding – disse ting kan du lave i din efterårsferie

Annonce:

Sommeren er officielt slut, hvilket vil sige, at vi går efteråret i møde. Det er allerede blevet en hel del koldere, og vi kan derfor godt vinke farvel til de dejlig varme sommerdage med plus 25 grader. Regnen siler ned, og mørket titter hurtigere frem, og før vi ved af det, er det tid til efterårsferie.

Er du en af de heldige, der har ferie i uge 42, er der masser sjove og hyggelige ting, du kan bruge din efterårsferie på både med kæresten, familien eller dine venner. Hvis du har brug for inspiration, kan du med fordel læse med nedenfor.

Læs også: Barer i Aarhus

Ferie sammen med børnene

Hvis du har ferie sammen med dine børn, kan det nogle gange være lidt af en udfordring at finde ud af, hvad man kan få tiden til at gå med. Selvom det siges at være sundt, at børn keder sig, så er det nu alligevel sjovest, hvis der sker lidt. En af dagene kan eventuelt bruges til at tage på Naturhistorisk Museum, hvor de altid har et hav af aktiviteter, så her er der rig mulighed for, at dine børn kan udfolde sig.

En anden mulighed er også at tage en tur i Tivoli Friheden, hvor der hvert år bliver pyntet op til Halloween. Der er oplevelser for alle med teater, græskarudskæring og mange andre sjove og hyggelige aktiviteter.

Læs også: Take away guide af 11 bedste burgerjoints

Ferie med kæresten og/eller vennerne

Der findes også rigtigt mange sjove ting, som du kan lave med kæresten og dine venner. En af de ting er den populære trend Escape Room. Kort sagt handler det om, at du bliver lukket ind i et rum, som bliver aflåst, og så skal du igennem en masse forhindringer for til sidst at få døren åbnet. Dette er både en sjov og spændende måde at bruge en dag på, og der findes mange forskellige slags Escape Games.

Det kan både være, at I befinder jer på en privat ø, og skal igennem en masse forhindringer for at komme væk derfra, det kan også være, I befinder jer på en båd eller noget helt tredje. Som noget nyt kan I hos Midgaard Event opleve Outbreak – mobilt Escape Room, og dette er altså noget, som I kan booke, og nogle gange holder de også events rundt om i landet. Kort sagt befinder I jer her i en dødelig epidemi, og I skal derfor finde kuren for at redde verden.

I har 75 minutter til at samarbejde, udforske hvor epidemien er brudt ud, finde en kur og til slut bryde ud. Dette er således en rigtig sjov måde at bruge en dag i din ferie på, og det er således kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave.

Tilbud i Aarhus

Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
pexels-daniel-reche-3601098

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.