Aarhus’ sublime beliggenhed med masser af vand og skov giver dig mange valgmuligheder, når det gælder om at finde vælge den perfekte lokation til dit bryllup.

Herunder har vi samlet vores 7 bedste bud på bryllupslokationer i Aarhus, som kan lidt mere end gennemsnittet.

Sjette Frederiks Kro

bryllupslokationer i Aarhus

Midt i Riis Skov og lige på kanten af Aarhusbugten ligger Sjette Frederiks Kro. Kroens gennemførte stemning og smukke beliggenhed er den oplagte ramme for et smukt bryllup.

Skal brylluppet stå i sommerhalvåret, er der rig mulighed for at afholde en del af festen udendørs på terrassen ud mod vandet. Bliver det et vinterbryllup, er der store, smukke lokaler på flere etager inde i kroen. Her kan du lægge ansvaret fra dig og feste til den lyse morgen.

Priser: Kontakt Sjette Frederiks Kro for tilbud.

Kontakt: 86 16 14 00 og [email protected] (angiv dit telefonnummer i din mail)

Adresse: Salonvejen 1, 8240 Risskov.

Varna Palæet

bryllupslokationer i Aarhus

I den anden ende af byen, mellem Mindeparken og Dyrehaven, troner Varna Palæet - også med en sublim udsigt over Aarhusbugten. Her har du mulighed for at afholde et eksklusivt bryllup i ægte palæ-stil, hvor der er tænkt på alle detaljer. Varna står for det hele, og du skal ikke andet end at nyde din store dag på ét af byens bedste spots.

Priser: Fra 1.225,- per person.

Kontakt: 86 14 04 00 og [email protected]

Adresse: Ørneredevej 3, Aarhus C.

Park13 - Kendt som Danmarks Japanske Have

bryllupslokationer i Aarhus

Er du ude efter et lidt anderledes venue til dit bryllup, er Park13 - også kendt som Danmarks Japanske Have - et helt oplagt bud. Park13 har stor erfaring med at skræddersy fester og arrangementer, og deres lokaler har den smukkeste panoramaudsigt over den blomsterrige have. Her er der i høj grad knald på stemningen, og du kan få Park13 til at stå for hele festen.

Priser: Kontakt Park13 for tilbud.

Kontakt: 40 40 29 48 og [email protected]

Adresse: Randersvej 395, 8200 Aarhus N.

Ghrelin - Restaurant på Aarhus Ø

Bryllup

Skal dit bryllup være en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, og vi du ikke gå på kompromis med beliggenheden, skal du tage et nærmere kig på Ghrelin.

Restauranten ligger idyllisk placeret på Aarhus Ø, og her vil dine gæster altså både få en udsigt og en smagsoplevelse, som de sent vil glemme. Sammensæt din bryllups- og vinmenu i samarbejde med eksperter fra Ghrelin nyd festen.

Priser: Kontakt Ghrelin for tilbud.

Kontakt: 30 13 30 04 og [email protected]

Adresse: Dagmar Petersens Gade 111, 8000 Aarhus C

Havnær

bryllupslokationer i Aarhus

Vi bliver på Aarhus Ø, og på Restaurant Havnær kan du holde dit bryllup lige i vandkanten. Udsigten fås ikke bedre, og her kan du og dine gæster nyde lækker mad i høj kvalitet. Havnær er særligt skarpe på fisk og skaldyr, og der er eksperthjælp at hente med sammensætningen af menuen. Her er der god basis både for det intime bryllup og den store fest for op til 130 gæster.

Priser: Kontakt Havnær for tilbud.

Kontakt: 93 92 97 21 og [email protected]

Adresse: Dagmar Petersens Gade 119.

Thors Mølle - Restaurant i Marselisborgskoven

Aarhus

I skovens dybe, stille ro kan du holde en uforglemmelig bryllupsfest på Thors Mølle. Møllen er beliggende i Marselisborgskoven, og uanset om årstiden dikterer ude- eller indebryllup, er omgivelserne helt unikke her. Du mærker hurtigt, at værtsparret har stor erfaring med selskaber, og sammen har I mulighed for at skræddersy den perfekte fest.

Priser: Fra 1.475,- per person.

Kontakt:  86 27 03 85 og [email protected]

Adresse: Thors Møllevej 15, 8000 Aarhus C.

Frederikshøj - Michelin restaurant i Aarhus

Frederikshøj

Skal brylluppet stå i gastronomiens tegn, kommer vi ikke uden om Restaurant Frederikshøj. Her kan du og dine gæster nyde mad i absolut verdensklasse, imens festlighederne får frit løb i de lækre omgivelser. Beliggende centralt i Aarhus finder du ikke en mere oplagt bryllupslokation, hvor maden er i centrum som her på Frederikshøj.

Priser: Kontakt Frederikshøj for tilbud.

Kontakt: 86 14 22 80 og [email protected]

Adresse: Oddervej 19-21, 8000 Aarhus C.