Guide: Sådan får du den fulde oplevelse af Aarhus

Annonce:

Aarhus er en stor by med masser af smuk natur. Derfor, er der hvert år mange, både turister og lokale, der går på opdagelse i byen. Med et areal på 91 km2 har Aarhus en masse at byde på. Seværdighederne og naturen er værd at tage et nærmere kig på, men hvordan får du den fulde oplevelse af Aarhus?

På cykel kan du se helt nye sider af Aarhus

Der er mange måder at opleve en by på. Hvis der er tale om en større by som Aarhus, så kan det være svært at vide, hvor du skal starte henne. Aarhus er kendt for at have både natur og seværdigheder, så kan det være et godt udgangspunkt. Byen har masser at tilbyde, så derfor kan du overveje at tage en cykeltur gennem byen. Med en cykel er det muligt at komme ind i små hjørner og afkroge, som måske ellers ville gå ubemærket hen. Hvis du cykler, så kan du komme på en mere personlig sightseeing. Det er din egen entusiasme og lyst til at udforske, som bestemmer din rute. Hvis du i forvejen er bekendt med byens mange seværdigheder, så kan en cykeltur måske bringe dig på nye oplevelser. Fordelen ved at cykle er, at du kan se nye sider af byen, samtidig med at du får en masse frisk luft. Det giver en helt anden følelse end hvis du sidder i en bil og kigger ud ad vinduet. En ulempe som du som cyklist kan opleve er, at du kan risikere at punktere. I sådan et tilfælde, er det godt at have kendskab til cykellapning Aarhus. Det er en mobil cykelsmed der befinder sig i Aarhus, og kan fikse din cykel på stedet. Denne cykelsmed kommer til dig, lapper din cykel og sørger for, at du er hurtigt kørende igen.  

Et billede, der indeholder bygning, udendørs, rider, vejAutomatisk genereret beskrivelse

Få kendskab til alle de små genveje

Når cyklen er klar igen, så kan du fortsætte hvor du slap. Hvis du er ny i byen, så kan du overveje at se, hvilke begivenheder der finder sted i februar. Disse arrangementer kan gøre det nemmere for nye, udefrakommende at lære Aarhus bedre at kende, inden de begiver sig ud på opdagelse i byen. Begivenhederne er lavet for at kunne give et indblik i noget af det kulturelle, som Aarhus også er kendt for. Hvis du vælger at deltage i nogle af arrangementerne, så kan det være begrænset, hvor meget du får cyklet, da mange af begivenhederne foregår indenfor. Men, det kan hjælpe med at give dig en fornemmelse af, hvor de forskellige steder befinder sig. Når du efterfølgende vælger at cykle, så kender du allerede ruten. Aarhus er en stor by, så er det ikke nogen dårlig idé at kunne flere forskellige ruter. Det kan også være en fordel, nu hvor Aarhus er blevet en stor cykelby. Cykelstierne bliver hurtigt fyldt med cyklister. For at undgå alt for tung trafik, så kan det hjælpe at kende andre ruter, så du nemt kan skyde genvej. Med denne løsning ser du mere af Aarhus, og kommer samtidigt hurtigere frem. Skulle uheldet være ude, så ved du også hvor du kan finde en mobil cykelsmed.

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud

I samme kategori

pexels-george-becker-129494
tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forsiden netop nu

Friheden klatrepark
paintball
Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird

Mest læste

No posts found

Det sker i Aarhus

Friheden klatrepark
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.