Guide: Restylane for mænd

Annonce:

For både mænd og kvinder er det at miste volumen i læberne en naturlig del, når vi med tiden ældes. Nogle bliver dog kede af at have tynde, smalle læber, og derfor får både kvinder og mænd i dag lavet læber med filler. Ifølge eksperter er filler som Restylane, Juvederm og Perlane de bedste at bruge til mænd.

I denne artikel har vi dog valgt at fokusere udelukkende på Restylane. Restylane er nemlig en af de bedste typer filler på markedet, og i denne artikel kan du blive klogere på brugen af Restylane til mænd generelt.

Hvad er Restylane?

Restylane er en ikke-permanent filler, hvor størstedelen af indholdet er vand. 98% af indholdet er vand, og de resterende 2% kommer fra hyaluronsyre. Det kan forventes, at produktet nedbrydes efter mellem 6 måneder og 12 måneder efter behandlingen, når det gælder læbebehandlinger. Det har faktisk også vist sig, at Restylane har en positiv effekt på huden og faktisk forynger den.

Forskellen på brug af Restylane for mænd og kvinder

Der er nogle få væsentlige biologiske og anatomiske forskelle på mænd og kvinder, som man skal have i baghovedet, hvis man gerne vil behandles med Restylane. Mænd har eksempelvis større ansigtsmuskler, der gør, at de kræver en større dosis af Restylane. Mænd har også en tendens til at metabolisere doser hurtigere end kvinder, da mænds stofskifte er noget højere. Derfor vil filler hurtigere blive udskilt af kroppen hos mænd, end det gør hos kvinder. Restylane vil som regel holde 3-4 måneder for mænd, herefter skal det injiceres igen for at vedligeholde deres look.

Filler læber til mænd

Mænd har tendens til at have en smallere overlæbe end kvinder, som oftest kan være dækket af skæg eller skægstubbe. Mænd kan derfor hurtigt komme til at føle, at deres læber forsvinder, og det er derfor blevet populært at få lavet filler læber hos både mænd og kvinder. Den helt perfekte mængde Restylane kan bidrage til et mere symmetrisk ansigt.

Hvor lang tid er en behandling med Restylane?

En behandling med Restylane tager ikke så lang tid. Det kan forventes, at behandlingen tager omkring 30 minutter. Efterfølgende kan du, ligesom med andre typer af injektioner, godt opleve bivirkninger i form af hævelse og blå mærker. Det er dog ikke noget, som varer længe, da det oftest går over efter en uge. Man vil kunne se resultatet med det samme, og det vil oftest se endnu bedre ud efter en uge eller to, når hævelsen for alvor har lagt sig.

Tilbud i Aarhus

Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Genbrugsbutikker i Aarhus
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.