Guide: De bedste internetcaféer i Aarhus

Annonce:

Aarhus er en fantastisk by at bo i, hvis man er vild med at game på internetcafé med vennerne. Her ligger nemlig nogle af de bedste internetcaféer i landet. Vi guider til aarhusianske internetcaféer, du bør tjekke ud.

Online spil og esport bliver kun mere og mere populært. Særligt muligheden for at spille med andre i forskellige multiplayerspil er utroligt populært. Der er også noget helt særligt ved at spille sammen med vennerne. Derfor er internetcaféerne også stadig utroligt populære. På de bedste internetcaféer kan man finde mange forskellige af de nyeste spil. Hvis du skal lede efter dem hjemmefra, kan du finde en guide til de bedste spil på storspilleren.com.

I Aarhus er der rig mulighed for at finde en fed internetcafé at besøge sammen med vennerne. Vi har lavet en guide og samlet de fire bedste internetcaféer i Aarhus. De er alle klart et besøg værd!

1. C4 Gaming Aarhus

I midten af Aarhus kan du finde en af de bedste internetcafeer i byen. På C4 Gaming har de mere end 166 gamer-computere. Der er altid plads til dig og vennerne. C4 Gaming skiller sig også ud ved, at størstedelen af deres borde er placeret på pentagonborde, der giver en super god spilleoplevelse i mange timer i streg. Her har du nemlig meget mere rum og bevægelsesfrihed, der gør det muligt at spille hele dagen. De har ligeledes en rigtig god kiosk, der kan holde dig forfrisket, og gode parkeringsfaciliteter, hvis man kommer i bil.

2. In The Matrix

En lidt mindre, men atmosfærisk internetcafé er In The Matrix. Her har de 64 gamer-computere og de nyeste spil på markedet. In The Matrix er placeret midt i Aarhus og har gode lange åbningstider. I weekenden har de også natarrangementer, der varer helt til klokken seks om morgenen. Her er du garanteret en god lang spilleaften med vennerne.

3. Zombie Gaming Lounge

Du kan finde alle slags esport i Zombie Gaming Lounge. I deres kæmpestore lokaler har de 70 stærke gamer-computere, der er specialdesignede, så de er helt i top. Her er en helt særlig gamer-energi, der er smittende. Zombie Gaming Lounge ligger på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, så hvis du er på de kanter, så hiv vennerne med til en fed gaming-oplevelse i Zombie Gaming Lounge.

4. A-Gaming

På Sønder Allé er der åbnet en ny internetcafé. A-Gaming er et mindre sted til dem, der ønsker en mere intim gaming-oplevelse. Her har de 35 forskellige super stærke computere. Du kan altid ringe og bestille en plads, hvis du vil være sikker på, at der er plads til dig og vennerne. Hos A-Gaming har de valgt at lægge vægt på en luksuriøs indretning, der skaber en ganske særlig stemning i caféen. De har en super god kiosk, hvor man kan få lidt af hvert. Hvis I ikke har været forbi A-Gaming endnu, så er caféen helt klart et besøg værd. Hvis du leder efter andre fede steder at besøge i Aarhus, så kan du finde flere guides på tipaarhus.dk.

Tilbud i Aarhus

FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356
pexels-daniel-reche-3601098

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.