Et nyklippet, velduftende hår! En tur hos frisøren er ren selvforkælelse, og i disse tider, er en klipning måske endnu mere tiltrængt end nogensinde. Den 6. april slog frisørerne igen dørene op til salonerne, og der er ingen tvivl om, at de har en masse brandslukning i vente.

Trænger du også til en tid i frisørstolen, giver vi dig her et bud på Aarhus' 5 bedre frisører.

Husk, at en tur i frisørstolen kræver:

  • En negativ corona-test (max 72 timer gammel)
  • At du er vaccineret
  • Eller at du har haft corona inden for de sidste 12 uger

Salon Per

Frisør Aarhus

Kvalitet, vejledning og tid, er den sikre vej til en flot frisure. Per er navnet, og Per Knudsen startede den ikoniske aarhusianske salon tilbage i 1975. Op igennem 80’erne, 90'erne og 00’erne har Per og hans ansatte rejst verden rundt for at dygtiggøre sig, og i dag finder du derfor flere dygtige frisører i Pers saloner. Kernen i koncepter er tid til at skabe lige den frisure, der passer til dig, og samtidig en oplevelse af velvære og nænsom pleje.

Samtidig er Per en Aarhus-klassiker, og det er alment kendt blandt aarhusianere, at Per er det helt rigtige sted, for dig der ønsker en stilsikker frisure og kyndig vejledning. Samtidig står hele 14 frisører klar til at føre saksen i to saloner.

Prisklasse: Priserne er forskellige, alt efter hvilken frisør, der skal klippe dit hår. Men en klipning koster mellem 640-800 kroner.
Adresse: Ryesgade 33, 8000 Aarhus C & Store Torv 15, 8000 Aarhus C
Booking: Book tid på hjemmesiden

Birthe Gleerup – Miljøvenlig frisør

Frisør Birthe Gleerup

Ønsker du at indtage frisørstolen med god samvittighed, er Birthe Gleerup et rigtig godt valg. Birthe Gleerup bygger nemlig på et miljøvenligt koncept og bruger kun rene naturprodukter i salonen. Til farvning anvendes naturlige plantefarver, og alle hårprodukter er lavet uden tilsætningsstoffer og dyreforsøg. Der er desuden rig mulighed for at købe nogle af produkterne med hjem.

25 ansatte er fordelt på tre salonen i Aarhus, alle klar til at yde en god service, med tid til rådgivning og vejledning. Altid up to date på den nyeste hårmode, uanset om du er på udkig efter en naturlig balayage, eller blot en klipning af det slidte vinterhår.

Prisklasse: 625 kroner for en dameklip og 595 kroner for en herreklip. 15 % studierabat i alle saloner.
Adresse: Badstuegade 9, 8000 Aarhus C, Jægergårdsgade 63, 8000 Aarhus C & Vestergade 5, 8000 Aarhus C
Booking: Book tid på hjemmesiden

Stinna Røgen

Frisør Aarhus

“Tid, omhu og godt håndværk i enhver behandling”

Ønsker du friske forårslokker, er Stinna Røgen det helt rette sted at gå hen. Her er æstetik og minimalisme i fokus, og de fire frisører går op i personlig vejledning og dialog, så du kan få en flot frisure. Samtidig holder de sig opdateret på de nyeste trends, produkter og behandlinger.

Prisklasse: 565 kroner for en dameklip og 415 kroner for en herreklip.
Adresse: Frederiks Allé 94, 8000 Aarhus C
Booking: Book tid på hjemmesiden.

Haarfein: Økologisk frisør

Frisør Aarhus

Endnu en frisør, som du kan besøge med god samvittighed, er Haarfein. Konceptet er god kvalitet, god tid, højt serviceniveau og kompetent vejledning og rådgivning.

Hos Haarfein bruger de kun de mest skånsomme farver, som for eksempel botaniske farver og ingrediColor, som er miljøvenlige farve, der er helt fri for miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Samtidig får alle kunder, der får farvet lokkerne tilbud et afslappende fodbad med æteriske olier, SKØNT!

Besøg Haarfein på Frederiksbjerg i Aarhus, hvis du ønsker en nænsom og luksuriøs behandling, og samtidig vil skåne miljøet for unødvendige kemikalier.

Prisklasse: 775 kroner for en dameklip og 695 kroner for en herreklip.
Adresse: Jægergaardsgade 41, 8000 Aarhus C
Booking: Book tid på hjemmesiden.

Lab48C

Frisør Aarhus

Kreativitet, innovation og idérighed – dét er Lab48C’s DNA. Salonen blev skabt i 2013, for at danne rammerne om et kreativt frisørfællesskab for selvstændige frisører.

Er du udkig efter naturlige sommerstriber eller en smart page, skal du helt sikkert besøge den rustikke og fine salon i Mejlgade. MEN du skal også et smut forbi salonen, hvis du har mod på at prøve en ny kreativ style med pastelfarver eller en frisk page. Under fanen ‘kollektioner’ på hjemmesiden, kan du se flotte billeder af forskellige kollektioner som du kan lade dig inspirere af.

Samtidig er de hos Lab48C bevidste om deres faglige styrker: herreklip dameklip, helfarve og reflekser. De klipper efter specielle klippeteknikker, og du kan være helt sikker på, at de altid siger deres mening og kommer med kyndig vejledning.

Prisklasse: Priserne er forskellige, alt efter hvilken frisør, der skal klippe dit hår, fra 665-855 for dameklip og 515-675 for herreklip.
Adresse: Mejlgade 48C, 8000 Aarhus C
Booking: Book tid på hjemmesiden.