Gør det nemmere at holde styr på lejekontrakterne

Annonce

Er du udlejer, eller overvejer du at udleje en bolig for første gang? Uanset hvad situationen er, så er der mange ting man skal holde styr på, når man er udlejer. Man skal være sikker på at kontrakterne og informationen derpå er sikre. Du skal være sikker på at alt er korrekt og under kontrol. Dette kan være en større opgave. Dette kan dog gøres nemmere, og du kan få et overblik over de forskellige kontrakter. Digitaliser dine forskellige kontrakter, og saml dem det samme sted, og få nem og hurtig oversigt over dem.

Gratis og nem måde skabe overblik

Opret gratis digital lejekontrakt for beboelse og saml alle dine lejekontrakterne et sted. Det gør boligudlejningen nemmere, mere overskuelig og effektiv. Det kommer til at give dig mere tid, som du kan bruge på andre ting. Som for eksempel at være sammen med familie eller venner. Det kan også være du gerne vil have mere tid til at forbedre de boliger, som du udlejer, eller måske vil du kigge på flere boliger, som du kan udleje. Uanset hvad du ønsker, så kan du få mere tid ved at samle alle lejekontrakterne Derudover kan du også følge med i hvornår og hvis dine lejere har skrevet under på kontrakterne, og derved også have den præcise dato.

Gør det let for dig selv

Det gør det nemmere for dig, som lejer, at have overblikket over dine lejere og hvad de har og ikke har underskrevet. Derover hvis du står i den situation at du skal udskifte lejere, så kan du gøre processen noget nemmere. I stedet for at skulle bruge tid på at lave en helt ny lejekontrakt, med de samme informationer. Ved at digitalisere lejekontrakterne kan du nemt duplikere dem, hvilket gør det nemmere for dig, når du skal bruge en ny kontrakt til en ny lejer. Uanset hvad grunden er til at du overvejer at digitalisere dine lejekontrakter, så vil det gøre det hele meget nemmere. Du vil få mere tid til at ordne andre ting, eller bruge tiden på noget andet. Derudover kommer du ikke til at betale noget, da det hele kan gøres gratis. På nogle punkter kan du måske endda spare penge. Men én ting er sikker. Du vil få et overblik over de forskellige kontrakter som du har, eller gøre det nemmere for dig at begynde.

Tilbud i Aarhus

Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud
To der spiser på Restaurant Malt
Lækker 7 retters menu på Restaurant Malt
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor
pexels-startup-stock-photos-7356

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.