Dette indhold er sponsoreret

Aarhus er en helt særlig by og især ved sommertid og i fuld sol, kan man se, hvordan den stråler op med al den aktivitet, byen summer af. Det kan tage lidt ekstra at finde den samme magi frem, når der ligger et tungt lag skydække på 3. uge, og kalenderen har slået tung vinter. Men der er råd at hente! Januar og februar kan også være helt særlige, hvis man giver det lidt plads og gode ting at boltre sig på.

Gode og nærende ting at tage sig til

Selvom det kan være mørkt, regnfuldt og energien er en hel anden, end den er om sommeren, så er der mange gode ting at gøre, når der er brug for et godt pust ny energi til det nye år. Småture til nær- og fjernområde kan virke som en god pause og selv en tur med grænsehandel Tyskland kan inspirere til arrangementer, hyggelige stunder eller festligheder, som kan være et godt og vigtigt afbræk til de kolde måneder.

Sørg for at komme ud og gå nogle ture, selvom vejret stritter imod dén ide. Når først man kommer tilbage i varmen igen med de kolde, friske kinder, så er det det hele værd.

Tjek ind i vinterens tempo

Tempoet om vinteren må godt være noget helt andet, end det er om sommeren, og det kan være en god ide at prøve at gøre tingene på lidt nye måder. Sænk tempoet, find magi og nærhed i selv de mindste ting. Det er okay at lytte lidt mere end man plejer, værne om sig selv og sine kære lidt ekstra. Om ikke så forfærdelig længe slår forårsmånederne til, og det kan være ret fint, lige at have lagt mærke til, hvordan hele byen står og ånder nu, som i en vejrtrækningspause, før alt springer ud igen.