God online kommunikation starter på en god hjemmeside

Moderne marketing handler om god kommunikation – og dette starter i dag online. Derfor er det vigtigt, at du har en god hjemmeside, som din marketing kan centrere sig omkring.

For at skabe en god hjemmeside, kræver det først og fremmest et hjemmesidedomæne, som gør det muligt for dig at oprette og bevare din hjemmeside. Derudover skal du finde et godt værktøj, der kan gøre det lettere at bygge siden op fra bunden. Et webhotel kan give dig begge to.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en tjeneste, der tilbyder serverplads på internettet til at hoste en hjemmeside. Webhotellet har en server, hvor du kan købe et domæne, som du ofte selv kan navngive. Domænet kan navngives, og der oprettes dermed et link til din hjemmeside.

Efter du har navngivet dit webdomæne, opretter webhotellet en ejendom med dets navn, som er oppe så længe du lejer dig ind på domænet gennem udbyderen – heraf navnet web-“hotel”. På billig-webhosting.dk/billigt-webhotel.php kan du få et overblik de billigste webhoteller i Danmark, så det er let at sammenligne dine muligheder.

Hvilke redskaber og services tilbyder webhoteller?

Udover domænet og hosting af hjemmesiden, får du også mange praktiske redskaber med, når du lejer dig ind på et webhotel. Er du ikke en haj til programmering behøver du ikke bekymre dig, da de fleste webhoteller giver dig adgang til systemer, der gør det let og intuitivt at bygge hjemmesiden.

Der kommer også en vis sikkerhed med et webhotel, der opbevarer data for din udbyggede hjemmeside, og du derfor ikke skal bekymre dig om at den går tabt, hvis du mister adgangen. Mange udbydere giver dig også mulighed for at SSL-sikre din hjemmeside, eller hjælper dig med GDPR-venlig cookies og tracking, så dine besøgende sikkert kan bruge din hjemmeside.

Andre webhoteller kan tilbyde endnu mere avanceret hjælp, som cloud computing eller anden online databehandling. Dermed er det også vigtigt, at du selv overvejer, hvilke ønsker og behov du har til et webhotel, inden du vælger et.

Hold øje med prisen efter første år

Ved et webhotel betaler du får hver måned du er lejet ind, med én samlet betaling om året. Prisen vil typisk starte lavt, og derefter stige for hvert år, du fortsat ejer domænet. Prisen vil også variere, alt efter om du skal have et .dk eller .com domæne, eller en kode fra et andet sted i verden. Vær derfor skarp, når du opfinder din hjemmesides navn og identitet, fordi det kan påvirke prisen – ikke bare nu, men også i fremtiden.

Derfor kan det også være en god ide at undersøge, hvordan prisen udvikler sig hos webhotellerne, før du vælger dit kommende webhotel.

Tilbud i Aarhus

FEAST restaurant
Ad libitum mad og drikke hos FEAST
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud

I samme kategori

tipaarhus.dk - fdm
Tangkroen
pexels-kelvin-valerio-1519192 (2)
Bilmotor

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.