Giv din bolig nyt liv med renoveringer

Dette indhold er sponsoreret

Trænger din bolig til lidt nyt liv? Eller er den bare super upraktisk og gammeldags? Så er det måske på tide med en renovation. Det kan gøre underværker at renovere boligen, men det kan også være en lang og uoverskuelig process. Der er meget at have styr på og der kan også være mange udgifter forbundet med en delvis eller total renovation. Med denne artikel får du et par tips og tricks til, hvordan du kan give din bolig nyt liv med lidt renovering.

Lån penge til renoveringen

En renovering kan være en dyr affære og det kan være mange penge at skulle bruge lige nu og her. Du kan derfor også vælge at finansiere din renovation med et realkreditlån. Et realkreditlån er et lån, hvor du stiller din bolig eller din ejendom som sikkerhed, og dermed er det en glimrende måde at finansiere et innovationsprojekt på. En renovation kan være dyr, da der er mange udgifter forbundet med processen. Der skal betales til arbejdskraften, der skal købes produkter og der skal samtidig også holdes styr på de almindelige udgifter man nu en gang ellers måtte have. Det kan altså godt betale sig at låne penge til at renovere sin bolig, og det kan tilmed være med til at få boligen til at stige i værdi.

Læg en plan

Første led i processen er at lægge en plan. Lave en oversigt over hvilke rum der skal renoveres, og hvad der skal renoveres i hvert rum. Nogle steder vil det måske være en god ide at tegne en lille skitse, som giver en visualisering af det ønskede resultat for det pågældende rum. Hvis det er flere rum som skal renoveres, skal der også laves en plan for forløbet. Du kan enten vælge at renovere et rum ad gangen og langsomt flytte dine ting rundt til de rum der ikke renoveres, eller du kan få dine ting opbevaret et sted, mens du bor i en midlertidig bolig, så alle rum kan renoveres samtidig. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, og det er meget individuelt, hvilken metode der egner sig bedst til lige præcis dit innovationsprojekt.

Find et firma

Når der er lagt en plan og der er styr på finansieringen, er det tid til at finde frem til det eller de firmaer som skal hjælpe dig gennem renovationen. Skal du for eksempel have renoveret køkken eller badeværelse, skal du have fundet en leverandør af dit nye inventar. Derudover skal alle tingene monteres og det skal du også have fundet en håndværker til at hjælpe dig med. Hvis du skal bo i en midlertidig bolig og have dine ting enten med og/eller opbevaret, kan du også få behov for hjælp fra et flyttefirma. Der er altså mange løse ender, og du er godt hjulpet hvis du finder et firma som kan hjælpe med det meste. Med hjælp fra et firma, kan du roligt slippe tøjlerne og være sikker på at det hele udføres ordentligt og er funktionelt og klar til den aftalte tid.

Tilbud i Aarhus

Kylling avocado
Sandwich og juice hos Bite & Juice
Se tilbud
Tangkroen-brunch-buffet-06-scaled
Nyd en lækker Kronch
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.