Selvom byen ikke er åbent igen, har vi dog udsigt til færre restriktioner, og det skal fejres. Vi kan ikke se en bedre måde at fejre det på end at skåle i gin og tonic!

En G&T er ikke bare en gin og tonic, den kan sammensættes på forskellige måder - og der er mange! Om du er til den helt klassiske, eller du helst får den med et twist, så finder du det i de århusianske barer.

Vi har samlet et udvalg af barer i Aarhus, hvor du kan finde en klassisk G&T, men også prøve nye varianter eller helt nye sammensætninger!

De klassiske gin og tonics - i god kvalitet

gin og tonic
Foto: two-socks.dk

Two Socks Ginbar

Klostertorvet 4 - 8000 Aarhus

En ægte ginbar er på Klostertorvet 4.
Om du er nybegynder i "ginuniverset", eller du har været der længe, er denne ginbar et besøg værd. Bartenderne lover ikke at gå på kompromis, og håndværket er for dem alfa og omega.

De byder på hjemmelavet gin og tonics lavet på egne selvudviklede gin og tonic opskrifter.

Pinot Butik & Bar

Frue Kirkeplads 1 A - 8000 Aarhus

Selvom Pinot er mest kendt for sit fantastiske vinudvalg, har de også en god G&T på menuen. Du kan kombinere dit besøg med et god omgang med og et lækkert glas vin, hvor du kan slutte aftenen af med en (eller flere) G&T drinks.

Et lille tip: Hver tirsdag kan du smage udvalgte vine hos Pinots til en god pris - du kan nemlig få et glas for kun 35 kr.

Force Majeure

Borggade 5, st. 4 - 8000 Aarhus C

Den lille spiritushandel og bar liggende på Borggade har et stort udvalg af forskellige gin og tonics. Du kan købe pakker med hjem, så du kan få en vidunderlig drink i sofaen, eller du kan nyde den i baren - i hyggelige omgivelser.

Force Majeure blev blandt andet nomineret til Danmarks bedste nye bar i 2021.

De eksperimentelle - hvis du ikke er bange for noget nyt

gin og tonic
Foto: instagram stpoulsapotehk

St. Pouls Apothek

Jægergaardsgade 76 - 8000 Aarhus

St. Pouls Apothek er det bedste sted, hvis du leder efter medicin for sjælen. De serverer både fantastisk mad, men laver også virkelig gode drinks. Du kan på deres menu finde sammensætning af forskellige serveringer af mad og drinks, der med garanti giver dig en god smagsoplevelse.

Bartenderne er i godt humør, yder god service og er eminente til at lave drinks.

Barstart

Fiskergade 28 - 8000 Aarhus

Barstart ligger under Clemens bro og er en perle af fantastiske drinks. Bartenderne er som skabt til arbejdet - i hvert fald at dømme ud fra kvaliteten af drinks. Hvis du er på jagt efter et sted, hvor du skal have et par enkelte drinks - og hvor du gerne vil udfordre din G&T smag, er det her du skal svinge forbi.

Et helt særligt twist er, at menukortet er inspireret af Quentin Tarantinos filmklassikere.

Gedulgt

Fredensgade 41 - 8000 Aarhus

Gemt væk i baggården bag den grønne dør finder du Gedulgt. Som navnet antyder, er det et gemt og hemmelighedsfuldt sted, hvilket gør oplevelsen helt eminent.

Du finder nogle af de bedste drinks, der både i udførelse og fremvisning er helt unikke.