Galleri Art Expo: Tag på opdagelse i kunstens verden

Artiklen er skrevet i samarbejde med Galleri Art Expo

Med udsigt til Stilling Sø, og en beliggenhed tæt på Aarhus, kan du gå på opdagelse i kunstens verden. Hos Galleri Art Expo, kan du fordybe dig i abstrakt billedkunst, fængende skulpturer og unikke prints. Og bliver du forelsket, er det muligt at købe værkerne til en fair pris – for kunst behøver ikke, at koste en formue.

Oplev 72 forskellige udstillere

Der er højt til loftet hos Galleri Art Expo. Lyset rammer de hvide vægge, som er prydet med alverdens kunstværker. En sand farveeksplosion med malerier af landskaber, storbyer, abstrakte figurer og dramatiske farvekombinationer.

Udstilling Galleri Art Expo
Foto: Udstilling ved Galleri Art Expo

Hos Galleri Art Expo, er det helhedsoplevelsen, der er i fokus. Galleri Art Expo er et af Danmarks største gallerier, med ni udstillingsrum fyldt med kunst fra 72 danske kunstnere. Fælles for kunsten er, at alle kunstnere benytter kvalitetsmaterialer.

Galleriet er familiedrevet, og galleriejeren Sarah Høi startede galleriet i 1999. Med en drøm om at hjælpe upcoming kunstnere, har Sarah skabt et galleri, der har bredde i både stil og pris. I galleriet finder du nemlig kunst for enhver smag og i alle prisklasser.

Læs også: Vores kulturguide med 5 udvalgte museer i Aarhus.

En sansenærende helhedsoplevelse

Når du rammer indgangen, står Sarah klar med dampende kaffe på kanden, et varmt smil på læben og en indbydende entusiasme. Altid klar på at fortælle dig mere om kunstnerne, eller lade dig gøre dine helt egne sanseindtryk, når du går på opdagelse i galleriet.

Kunstneren Sarah Høi
Foto: Galleri Art Expo – Sarah Høi

Som Sarah selv udtaler ”Hvis du kan lide værket, så passer det ind i dit hjem, til dig og til dit liv”. Hun ser kunst som en langtidsinvestering – og vælger du den kunst, som taler til dig, kan det vare hele livet. Også derfor står hun altid klar med professionel og personlig rådgivning. Hun ved, hvad der virker, både når der tales om størrelse, placering, dynamik og indretning. Er du i tvivl, er det desuden muligt at låne værker med hjem, inden du beslutter dig.

Er du kunstner, arbejder du med kunst, eller har du en kunstner gemt i maven, er det desuden muligt at deltage i Galleri Art Expos arrangementer. Her kan du blandt andet opleve arbejdende kunstnere, deltage i workshops, foredrage og ferniseringer.

Besøg rammeværkstedet

Træet slibes, males og limes. Alle detaljer bliver gennemtænkte, og alle materialer vendt og drejet. Galleri Art Expo har åbnet et rammeværksted i galleriet, hvor du har mulighed for at komme med helt ind i maskinrummet og se rammerne blive til. Rammelisterne er købt i Italien, og de passepartouter, der benyttes, er naturligvis i syrefrit pap, så de ikke misfarver værkerne eller bliver gult med tiden.

rammeværksted
Foto: Galleri Art Expos rammeværksted

En indramning af kunst er den sidste finish, og gør ofte en stor forskel i hele udtrykket. Galleri Art Expo skaber kun kvalitetsrammer efter individuelle mål. Også derfor, kan de indramme alt, hvad du har lyst til at hænge op hjemme – plakater, collager, malerier, fotos eller sågar en gammel fodboldtrøje.

Kombiner dit besøg med en gåtur langs søen

Kigger du ud af de store, glasruder hos Galleri Art Expo, kan du lade dig berolige af det spejlblanke vand i Stilling Sø. Tag madkurven under armen, og kombiner dit besøg med en udflugt eller en gåtur langs søen. Galleriet er nemt tilgængeligt fra landevejen, og der er gratis parkering lige ved indgangen.

Video af Galleri Art Expo

Den syv kilometer lange sø er placeret lige mellem Skanderborg og Aarhus, og er kendt for sin naturskønhed og sit rige fugle- og dyreliv. Er I friske kan I hoppe i vandet fra Stilling Badebro, som ligger i den vestlige ende af søen ved Stilling Strand.

Læs mere om Galleri Art Expo på deres hjemmeside, eller find mere inspiration i vores kategori om Kultur og kunst i Aarhus.

Tilbud i Aarhus

Tivoli Friheden
Sæsonkort til Tivoli Friheden
Se tilbud
Pondus
Spis til (næsten) halv pris på 40 populære restauranter
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud

I samme kategori

Aarhus Street Food
Gedulgt bar
DGI Huset
Det sker i maj

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.