Gå på loppemarked i Aarhus

Det er godt for miljøet – og så er det aldeles billigt at loppeshoppe på diverse loppemarkeder, som der heldigvis er mange gode muligheder for i Aarhus. Med denne liste, har jeg samlet mine yndlings loppemarkeder, som helt sikkert er et besøg værd. Alle loppemarkederne afholdes i weekenderne, så der er god tid til at formiddagsshoppe efter morgenkaffen.

Loppemarkeder hitter i Aarhus, og det er specielt blandt unge kvinder, at det er blevet et kæmpe hit, at sælge ud af sin personlige garderobe og i stedet gå på opdagelse ind i andres.

Læs også: Det sker i Aarhus

Domen loppemarked

Et af de nyere loppemarkeder i Aarhus er Domen loppemarked. Loppemarkedet afholdes, som navnet antyder, i Domen – den store glaskuppel med hjemsted på Aarhus havnefront. Domen er netop opført som et fælles bylivshus, hvor hele Aarhus har mulighed for at deltage i fælles arrangementer med specielt fokus på bæredygtighed og naturlige omgivelser.

Domens loppemarkeder er som sagt stadig et nyt koncept, som indtil videre finder sted cirka en gang om måneden. I de kolde vintermåneder, kan du besøge markedet, gå på opdagelse i den spændende og smukke dome og finde tøj og sko til alle årstider. Du kan også leje en stand til kun 25 kr. Om sommeren rykker markedet udenfor, og leje af en stand er her helt gratis.

Ingerslev marked

Der findes nærmest ikke en aarhusianer, som ikke har været et smut forbi Ingerslev marked i løbet af sommermånederne. På Ingerslev markedet, der ligger på Ingerslev Boulevard, er det private personer, der sælger ud af deres gamle ting. Og du kan finde alt på markedet – porcelæn, malerier, plakater, møbler, tøj, sko og så videre. Stemningen er altid i top, og der er rig mulighed for at gøre et kup. Dog er det et udendørsmarked, og derfor afholdes det kun fra april til september.

Læs også: Guide til brunch Aarhus

Retroguld

Godsbanen er i løbet af de seneste år blevet et vaskeægte genbrugsmekka. Og genbrugskæden Retroguld er det perfekte sted, at gøre sine stilfulde loppefund. Markedet er forholdsvis eksklusivt, og du kan finde en masse antikke vintage ting som teaktræmøbler, keramik og meget andet. Interesserer du dig for indretning, og lader du dig inspirere af 60’erne og 70’erne, er markedet helt klart et besøg værd. Priserne er ofte i den lidt højere end, men du kan også altid være heldig at gøre et kup til Retroguld.

Pssst.. Du kan finde inspiration til mange flere loppemarkeder i denne markedskalender ellers kan du sikkert finde nogle gode tips i vores guide om genbrugsjagt i Aarhus.

Tilbud i Aarhus

Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud
Teatret Svalegangen
3 forestillinger hos Teatret Svalegangen
Se tilbud
Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud

I samme kategori

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.