Familieunderholdning i en Corona-tid – til støtte for De Danske Hospitalsklovne.

Det Aarhusianske familiemedie Børnenes Aarhus, og det prisbelønnede børnejazzorkester Æsken, er gået sammen om at skabe en unik og underholdende online koncert for børnefamilierne i byen.

Udover er være et underholdende indslag vil eventet samtidig sætte fokus på De Danske Hospitalsklovnes arbejde. Corona-situationen har sat en stopper for alle sommerens live-aktiviteter for børn og voksne. Hvilket har betydet aflysninger af sommerens børneevents som fx Cirkus Summarum og børnefestivaler. Events som hvert år sommeren over, skaber musikalsk underholdning for de Aarhusianske børnefamilier.

Ikke kun børnene hjemme i deres trygge omgivelser går glip af den underholdning der normalt er en del af sommerens underholdningsprogrammer. Også de indlagte børn på landets hospitaler går glip af den kontakt de normalt har til underholdende indslag under deres indlæggelser.

“Jeg har selv haft en søn, der har været indlagt på Skejby, hvor vi har været så heldige at blive underholdt af Hospitalsklovnene. Derfor er det vigtigt for mig at sætte fokus på det arbejde klovnene laver, få indsamlet nogle penge og samtidig give børnene i byen en koncertoplevelse, som de desværre ellers kommer til at undvære over sommeren pga. Corona-situationen”, siger Michael Frederiksen fra Børnenes Aarhus.

“Da vi blev kontaktet af Børnenes Aarhus, var der ingen tvivl om at vi gerne ville være en del af projektet! Flere af vores venner arbejder som hospitalsklovne, og vi ved hvor vigtigt et arbejde det er! I denne Corona-situation savner vi at spille live, og derfor er det en oplagt mulighed for os, at spille til dette live-event, samtidig med at vi får lov til at støtte De danske hospitalsklovne”, siger Sidsel
fra Æsken, og fortsætter: “Vi kender hospitalsklovnen Baroli, og vi er stolte af, at han gæster live-eventet. Og hvad man måske ikke vidste om hospitalsklovnen Baroli er, at han spiller aldeles fremragende på saxofon!”

Info om eventet

Online-koncerten finder sted torsdag d. 21. maj klokken 10.00, og vil blive sendt live på Børnenes Aarhus samt Æskens facebooksider. Eventet er gratis, men man kan støtte De Danske Hospitalsklovne med et valgfrit beløb til mobile Pay-nummer 69164 på selve dagen og hen over Pinsen.

FAKTA OM ÆSKEN:
Startet: 2015
Line up:
Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.)
Janus Holst Aaen (gt., voc.)
Kristian Koldbro (bas)
Lasse Enøe (sax)
Lasse Bech Kiilerich (drm.)
Årlige shows: omk. 100 shows

Priser: Danish Music Awards 2017 – børnejazzprisen

FAKTA OM BØRNENES AARHUS.
Børnenes Aarhus er stiftet i 2017 af Camilla og Michael Frederiksen. Mediet formidler oplevelser, aktiviteter og nyheder til børnefamilierne i Aarhus. I dag er mediet drevet af Michael og parrets 2 små drenge, Oliver og Sebastian.

Kilde: Bornenesaarhus.dk

Tilbud i Aarhus

Letz sushi
Sushi Sunday hos Letz Sushi
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud
Okkels is
Lej din egen isbar hos Okkels
Se tilbud

I samme kategori

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Fris-r-Aarhus
Sankt Hans MIBpakhusene
Aarhus-Festuge-1
Tangkroen

Forsiden netop nu

Tangkroen
Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

Sankt Hans MIBpakhusene
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.