Få overblik over dit elforbrug

Kunne du godt tænke dig at blive lidt klogere på, hvad dit elforbrug egentlig ligger på? Det er alment kendt, at elpriserne har ændret sig over hele linjen, så måske du godt kunne tænke dig at finde ud af, hvor meget du bruger, så du kan regulere dit forbrug til noget, der er mere passende, hvis du tænker, I bruger for meget i strøm.

Det kan være de helt små ændringer, der egentlig skal til, for at det kan mærkes på kontoen. Nogle gange er det nok at få installeret forskellige ting med strømsparefunktion, mens det andre gange bare handler om at få slukket lyset efter sig. Men det er også en god idé at kigge efter, om man egentlig er kunde ved det billigste elselskab. Her kan der nemlig også lynhurtigt være penge at spare, som man kan bruge på sjove ting andre steder.

Forskellige typer af aftaler

Når man køber el, er der to forskellige måder, handlen kan være fastlagt på. Det kan enten være som variabel eller fast pris. Begge har sine fordele, men det kan være svært at gennemskue, hvad der egentlig er mest gavnligt for dig. Her kan du enten selv hive fat i en medarbejder, der kan give dig nogle svar, eller også kan du læse op på det online og se, om ikke du kan få det til at give lidt mening.

Med en fast pris ved du altid, hvad du kommer til at betale. Når markedet ændrer sig fra dag til dag, vil du stadig være sikret at betale den samme pris, også selvom du ellers hører om prisstigninger rundt omkring. Den variable pris åbner omvendt for, at du får billigere elpriser, hvis markedsprisen på el falder – til gengæld er der også risikoen for, at prisen stiger. Det handler altså om at veje, hvad du helst vil.

Tilbud i Aarhus

Letz sushi
Sushi Sunday
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrug af børnetøj
Se tilbud

I samme kategori

el-guitar
ben-white-mO9vKbG5csg-unsplash
spacejoy-c0JoR_-2x3E-unsplash
pexels-raka-miftah-4253888

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Restaurant Tangkroen Aarhus
Aarhus-Festuge-1
Fris-r-Aarhus
Sportsbar

Forsiden netop nu

Sportsbar
Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus
Restauranter Aarhus
Bymedier i Aarhus
Seal

Mest læste

Det sker i Aarhus

Aarhus
Fællesspisning i DGU Huset
Restaurant Tangkroen Aarhus
Bymedier i Aarhus

Mad og drikke

Sportsbar
Fællesspisning i DGU Huset
Nye spisesteder Aarhus 2023
Restaurant Tangkroen Aarhus

Kultur og musik

Seal
Kvindernes Internationale Kampdag i Aarhus
Dracula--Aarhus-Teater-4-1
Valgaften-Svalegangen

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)