Et godt hjem kræver et godt forhold

ANNONCE

Før eller siden oplever mange, at forholdet til deres partner står i stampe. Det viser sig ofte i form af, at der ikke er megen intimitet i forholdet, og hvis man bor sammen, har man ofte hver sin hverdag, hvor partneren stort set kun ses, når man spiser sammen eller sover. Sådan en konstellation har det med at tære på forholdet, for begge parter begynder at kede sig – og så er det oplagt at søge spænding uden for hjemmet.

Men det behøver ikke gå sådan for dit forhold, hvis du ser dig selv i den situation. Her kommer der nogle tips til at give ny krydderi på forholdet, så det bliver sundt og sjovt igen.

Eksperimentér med sexlivet

Sex er en stor faktor i intimiteten af et forhold, så det er vigtigt at holde dette aspekt spændende. Det kan være, at I skal prøve nye stillinger af, som i begge synes er spændende, eller I kunne måske give hinanden lov til at udforske sex med andre. Mange vil nok studse over dette råd, men der behøver altså ikke at være tale om utroskab. På eksempelvis hjemmesiden Scor kan I begge, enten sammen eller hver for sig, finde nogen, der er villige til at krydre jeres sexliv. Find gratis sex og udvid jeres sexuelle horisonter.

Brug tid på hinanden

Når man først er kommet ind i et forhold og er flyttet sammen med sin partner, har kærligheden en tendens til at komme i anden række. Derfor begynder man også at miste interessen for hinanden, og man begynder at søge andre, der kan give én den opmærksomhed man fik, da forholdet lige var begyndt. Derfor er det vigtigt, at I bruger tid på hinanden, hvor I fokuserer på at give den anden jeres opmærksomhed. En date er for eksempel en god anledning til at fokusere på hinanden, eller bare det at give komplimenter til partneren har en stor effekt intimiteten.

Brug tid sammen

Dette råd er lidt i samme boldgade som det sidste, men i stedet for at fokusere på hinanden, handler det her råd om at skabe minder sammen. Igen er en date oplagt, men I kan også starte på en fælles hobby eller tage ud at rejse sammen. Man har en stærkere tilknytning til dem, man har brugt tid sammen med, så hvis I kan finde en fælles interesse, kunne I jo begynde at dyrke den sammen. Det giver både oplevelser og et tættere forhold.

Tilbud i Aarhus

Pinds cafe
Nyd lækker kaviar og champagne hos Pinds Café
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud
Elle Bella Aarhus
Chefs Menu hos Elle Belle
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
412-T2010.4-1
LePagnol

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.