En god bedemand kan hjælpe, når Smilets By går i sort

Annonce:

Tabet af en nærtstående kan være tungt for de efterladte. Selv når dødsfaldet har været ventet, og den afdøde går bort i en høj alder, kan man rammes af en sorg og et savn, der fylder det hele. Det er ganske naturligt, ligesom det også er naturligt, hvis man har svært ved at overskue det praktiske i forhold til bisættelse eller begravelse. Man har måske mest af alt bare brug for at gå en tur i Den Gamle By og dvæle ved minderne om den afdøde. Heldigvis er der hjælp at finde.

En Lavendla Bedemand Aarhus kan være en stor hjælp til at få overblik over det praktiske. Der er mange ting at tænke på, og dem hjælper bedemanden en med at huske, så der kan planlægges en ceremoni, som er den afdøde værdig på alle måder. Mange elementer skal spille sammen i sådan en ceremoni. Det kan være svært at overskue, hvis man ikke har en professionel rådgiver med på sidelinjen, som kan stille de rigtige spørgsmål og give gode råd om dette og hint.

Et brev til de efterladte

Det kan kun anbefales alle at skrive et kort brev til de efterladte, så de har en ide om, hvad man ønsker der skal gøres ved en, når man er død. Hvis ens afdøde kære har efterladt et sådant brev, så vil man måske kunne finde ønsker om både kisten farve og hvilke blomster, der ønskes på båren, og der kan være forslag til salmer, der skal synges under ceremonien. Muligvis er der også noteret ønsker om hvilken kirkegård i Aarhus, den afdøde ønsker at hvile på.

Der kan også være nedfældet et navn på en bestemt præst, som skal tale ved begravelsen eller bisættelsen. Alle disse oplysninger er en stor hjælp for de efterladte, når de skal planlægge det sidste farvel i samarbejde med bedemanden. Finder man ikke sådan et brev, så må man selv i gang med at tænke. Hvad ville glæde den afdøde at høre? Hvilke blomster ville passe til personligheden? Man finder nok ud af det, hvis man får lidt hjælp.

Anmeld din bedemand

Det er vigtigt at den sidste afsked bliver personlig og passer til den afdøde. Den må gerne være rørende, for man bruger jo netop denne ceremoni til at mindes og ære sin kære. Bedemanden kan hjælpe med at arrangere alt dette, så det kommer til at passe. Så man får sagt farvel på den smukkest mulige måde.

Lavendla.dk har mange positive anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har haft en god oplevelse i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen af en af dine kære, så kan du selv bedømme din bedemand på nettet.

Tilbud i Aarhus

Pondus
Spar 33% på 40 populære restauranter
Se tilbud
Vinsmagning
Kom til Winemakers Dinner med Francesca fra G.D. Vajra
Se tilbud
Flødebollekursus
Flødebollekursus hos Social Foodies
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Forret
Fris-r-Aarhus
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus
Bilforhandler Hyundai, Match Biler Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.