Disse ting kan du lave i din sommerferie

Annonce:

Vinteren er ovre, og vi går nu sommeren i møde. Selvom kalenderen siger maj måned, siler regnen ned udenfor, men vi håber og tror stadig på en god og varm sommer i Danmark. På grund af coronasituationen, som stadig er meget ustabil, kan de fleste danskere se frem til en sommer indenfor landets grænser, men dette behøver ikke kun være skidt. Der er nemlig rigtig mange ting at lave, hvis du bor i Aarhus og omegn. Hvis du har brug for noget inspiration, så kan du med fordel læse med nedenfor.

Ferie sammen med børnene

Aarhus bugner med kulturelle oplevelser, og mange af dem er ganske gratis. Hvis du har ferie sammen med dine børn, kan det nogle gange være lidt af en udfordring at finde ud af, hvad man kan få tiden til at gå med. Selvom det gamle ordsprog lyder på, at det er sundt, at børn keder sig, så er det nu alligevel sjovest, hvis der sker bare lidt. En af dagene kan eventuelt bruges til at tage på Naturhistorisk Museum, hvor de altid har et hav af aktiviteter, så her er der rig mulighed for, at dine børn kan udfolde sig. En anden mulighed er også at tage en tur i Tivoli Friheden, hvor der nu igen er åbnet for besøgende. Her er der oplevelser for alle med teater, forlystelser og mange andre sjove og hyggelige aktiviteter. Det eneste, I naturligvis skal huske, er mundbind, og så er I klar til afgang.

Lav sjove ting med vennerne

Der findes også rigtigt mange sjove ting, som du kan lave med kæresten og dine venner. En af de ting er den populære trend Escape Room. Kort sagt handler det om, at du bliver lukket ind i et rum, som bliver aflåst, og så skal du igennem en masse forhindringer for til sidst at få døren åbnet. Dette er både en sjov og spændende måde at bruge en dag på, og der findes mange forskellige slags Escape Games. Det kan både være, at I befinder jer på en privat ø, og skal igennem en masse forhindringer for at komme væk derfra, det kan også være, I befinder jer på en båd eller noget helt tredje. I kan også tage til Havnebadet på Aarhus Ø, hvis vejret er til det vel og mærke. Her kan I sole jer og få en forfriskende dukkert. Her er der også lækre madboder, hvor du kan søge hen, når sulten eller tørsten melder sig. Her serverer Street Coffee lækker kaffe og bagerbrød samt øl og vin, og Metins Grill fra Bazar Vest byder på tyrkiske specialiteter. Alt, hvad der skal bruges til en perfekt dag i solen.

Tilbud i Aarhus

Brødrenes Bøffen Burger
Få 15% studierabat hos Brødrenes Original
Se tilbud
En aften på kroen
En aften på Kroen
Se tilbud
Børneloppen gang
Genbrugsbørnetøj hos Børneloppen
Se tilbud

I samme kategori

pexels-cliff-booth-4058411
pexels-skylar-kang-6430746
nisonco-pr-and-seo-yIRdUr6hIvQ-unsplash
malte-helmhold-Lo2ejRzJDic-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
412-T2010.4-1
Fris-r-Aarhus

Forsiden netop nu

Genbrugsbutikker i Aarhus
Forret
Smørrebrød - Morfars Smørrebrød og Takeaway
Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Aarhus Street Food
Spa Aarhus, Pause Recovery Studio
movie-918655_1280-1
Gratis museer Aarhus

Mest læste

Det sker i Aarhus

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Badeanstalten Spanien
Earlybird

Mad og drikke

Forret
Earlybird
Aarhus
Elevaften hos Restaurant Malt

Kultur og musik

Bruuns Galleri 20 års fødselsdag
Gratis museer Aarhus
Galleri Aarhus
momu5-1

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.