Du kender formentlig allerede DinnerDays fra tidligere år, hvor de har sørget for muligheden for at prøve rigtig god mad til billige penge. I denne vinterferie kan vi desværre ikke tage på restaurant. Men frygt ej - DinnerDays har tilpasset deres fantastiske koncept, så du i uge 7 kan bestille gourmetoplevelsen hjem.
Prøv DinnerDays take away, fra en af de mange spændende spisesteder i Århus og ’spis ude hjemme’!

Læs også: Take away guide af 11 bedste burgerjoints

Bistro take away fra Pondus

Pondus. Foto fra DinnerBooking.

Som lillebror, til en Michelin restaurant, er der store forventninger til spisestedet. Det lever Pondus bestem også op til med et yderst velsmagende dansk bistrokøkken baseret på danske råvarer. Desuden er restauranten nævnt i Michelin Guiden som Bib Gourmand, hvilket er en pris, der uddeles til inspektorernes egne favoritter. Hent menuen fra restauranten i hjertet i Århus og du vil ikke fortryde det.

Rustik menu fra Spiselauget

Spiselauget. Foto fra DinnerBooking.

Inspireret af det engelske begreb Gastro Pub, som er den kreative sammensætning af ordene ”gastronomy” og ”public house”, får du helt simpelt god mad. Du kan forvente rustik og uhøjtidelig mad, der er baseret på årstidernes bedste råvarer. Derudover tager retterne udgangspunkt i ’less is more’, hvilket betyder, at ingredienser og råvarer i retterne skal tale for sig selv.

Smagsrig take away fra NO16

NO16. Foto fra DinnerBooking.

Restauranten arbejder ud fra en kombination af kvalitet og gastronomi. Herudover er hensigten at tilbyde den gode madoplevelse til en fornuftig pris. Med en spændende menu er vi sikre på, at du får god gourmetmad hjem i stuen!

Klassisk dansk fra Skovmøllen

Skovmøllen. Foto fra DinnerBooking.

Er du til dansk gastronomi, så er restaurant Skovmøllen netop den DinnerDays mulighed du skal prøve. Deres mad er en hyldest til danske råvarer, fødevareproducenter og ikke mindst den danske gastronomiske arv. Bestil take away fra Skovmøllen og få god dansk gourmetmad hjem!

Praktisk information om Dinnerdays i uge 7

Hvad: Take away gourmetmad i Århus

Bestil: Besøg DinnerDays hjemmeside.
Vælg så din foretrukne restaurant og book det tidsrum du ønsker at afhente din mad i.

Pris: 210 kr. + gebyr. Vær opmærksom på at enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. + gebyr.

Hvis du vil læse mere om konceptet, og hvem der står bag, så læs vores artikel: DinnerDays i Århus, fra sidste år.

Læs også: Guide til de 5 bedste frisør i Aarhus