Det sker i september 2020

Vi har endnu engang ramt en ny kalendermåned og efteråret banker på døren. Dét betyder varm kakao og kartoffelsuppe – men efteråret bringer også fede arrangementer med sig!

Læs med her, hvor vi tipper dig om Aarhus’ fedeste begivenheder i september. Du kan blandt andet gå på opdagelse i musikkens verden til årets SPOR Festival, opleve film under åben himmel på Moesgaard Museum eller begive dig ud på en spændende løbetur under fuldmånens skær.

Full Moon Run 2020

Full Moon Run

Endnu en begivenhed under åben nattehimmel – og denne gang også i fuldmånens skær.

Onsdag d. 2. september inviterer Aarhus Motion til det årlige Full Moon Run på 5 km, et løb som du sent vil glemme. Løbet bliver skudt i gang når mørket falder på og fuldmånen står på sit højeste. Læs endnu mere om løbet og køb billetter her – psst du skal være hurtig!

Løberuten byder på lidt af hvert – og du vil primært komme til at løbe i den mørke skov og langs havet med en pandelampe til at lyse stierne op. Den helt perfekte blanding mellem hygge og en lidt uhyggelig stemning i skovens mulm og mørke. Derudover har arrangørerne krydret løbet med uhyggelige overraskelser, og du vil derfor møde udklædte mennesker, uhyggelige rekvisitter, vanvittige lyde og meget mere.

Læs også: Pizza guide i Aarhus

Hvor?
Græsplænen foran Hotel Helnan

Hvornår?
Onsdag d. 2. september kl. 20.15

Pris?
199 kr.

Læs også: 6 x sushi take away i Aarhus

Vil du give en hånd med i klimakampen, og samtidig gøre Aarhus til et både bedre og renere sted at være? Tag venner og familie under armen og dedikerer søndagen til et godt formål.  

Den 6. september 2020 fra kl. 10.00-20.00 inviterer A Better Ocean til arrangementet; Aarhus Clean Up Walk. Ved Store Torv og Tangkrogen, kan du hente et gratis affaldskit med en grabber/tang, en pose og et par handsker. Herefter er det bare med at begive sig ud i Aarhus’ gader, og give den bynære natur en hjælpende hånd i kampen mod plastikforurening og henkastning af affald.

Hvor?
Store Torv
Tangkrogen

Hvornår?
Søndag d. 6. september kl. 10.00-20.00

Pris?
Gratis

SPOR Festival

SPOR Festival

Elsker du også at gå på opdagelser i ny lyd, upcoming musiktalenter og spændende blandingsgenrer? Så skal du med til årets SPOR Festival, som er en aarhusiansk musik- og lydkunstfestival.

Festivalen præsenterer dig både for international og national lyd, og er grundlæggende bygget op omkring to lydspor – ét der præsenterer allerede kendte kunstnere og internationale artister, og ikke mindst ét andet spor, der præsenterer de nye, unge, uslebne danske artister.

Festivalen strækker sig over to weekender og foregår derfor d. 4.-5. og 11.-13. september på forskellige spillesteder rundt i Aarhus. Du kan læse meget mere om de spændende arrangementer i vores artikel om SPOR Festival eller på den officielle side https://www.sporfestival.dk/.

Hello Vintage tøjmarked

Er du vild med vintage, retro og secondhand? Så skal du besøge Hello Vintage tøjmarked, der endelig kommer til Aarhus fredag d. 4 september.

Konceptet er unikt: vintage tøj for 250 kr. per kilo.Forestil dig et princip der er ligesom bland-selv-slik, men bare med vintage tøj! Og udvalget er kæmpestort, med over 2.5 tons vintage tøj fra fede og unikke brands.

Du kan læse mere om udvalget af tøj og holde dig opdateret på begivenheden her.

Hvor?
DGI huset – Aarhus
Værkmestergade 17, 8000 Aarhus

Hvornår?
Fredag d. 4. september kl. 15:00-19:00

Pris?
30,- pr person, under 12 år = gratis

Læs også: Guide til stegt flæsk i Aarhus

AFLYST:
AURA Sommerbio på Moesgaard museum

AURA Energi og Moesgaard Museum inviterer onsdag d. 9. september og torsdag d. 10. september til film under åben himmel.

Læs også: Loppemarkeder i Aarhus

Aarhus Cle an up Walk

Biografsæderne er skiftet ud med Moesgaards ikoniske skråtag, skærmen er større end nogensinde, og her er mulighed for at få en helt særlig og uforglemmelig filmoplevelse. Derudover er det gratis at deltage – men grundet Covid19-restriktioner, skal du alligevel bestille billetter på forhånd.

  • Onsdag d. 9. september kl. 20.00 vises Spielbergs klassiker “Lincoln” – et historisk drama om den amerikanske borgerkrig, og en af USA’s største præsidenter.
  • Torsdag d. 10. september kl. 20.00 vises 1917, den Oscarvindende krigsfilm om 1. verdenskrig, og en mission, som ved første øjekast virker helt umulig.

Du kan læse mere om begivenheden, samt hvordan du bestiller billetter her.

Hvor?
Moesgaard Museum

Hvornår?
9. – 10. september

Pris?
GRATIS

Tilbud i Aarhus

Restaurant Mellemrum
Gå all-in på Restaurant Mellemrum
Se tilbud
Sushi takeaway
Monday Madness hos Letz Sushi
Se tilbud
Oplevelse hos SMYKBAR
Lav dit eget smykke hos SMYKBAR
Se tilbud

I samme kategori

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Århus – fra århusianer til århusianer!

Mest læste

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Tangkroen
Fris-r-Aarhus
Aarhus-Festuge-1

Forsiden netop nu

Tangkroen
photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Aarhus Street Food
Gedulgt bar
Earlybird
DGI Huset
Det sker i Aarhus i maj

Mest læste

Det sker i Aarhus

photo-1496483353456-90997957cf99?ixlib=rb-1.2
Northside
Gedulgt bar
Earlybird

Mad og drikke

Gedulgt bar
Earlybird
FEAST
Social Foodies

Kultur og musik

Det sker i maj
arhus-949699_1280-1
Historien om mig
Fed fredag & lørdag

Tilbud i Aarhus

Instagram Feed

Vores bedste guides

Vind 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig TipAarhus’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 4 entrebilletter med turbånd til Tivoli Friheden.